Ofertele finale pentru CEC se depun pana pe 22 decembrie si se deschid pe 23

Ofertele financiare imbunatatite pentru privatizarea Casei de Economii si Consemnatiuni vor fi depuse pana la 22 decembrie, a decis, miercuri, comisia de privatizare a bancii, care analizeaza inca momentul anuntului castigatorului, pentru a nu afecta cotatiile bursiere ale competitorilor. "Termenul limita de depunere este 22 decembrie, dar este analizat inca momentul deschiderii ofertelor, pentru a

Ofertele financiare imbunatatite pentru privatizarea Casei de Economii si Consemnatiuni vor fi depuse pana la 22 decembrie, a decis, miercuri, comisia de privatizare a bancii, care analizeaza inca momentul anuntului castigatorului, pentru a nu afecta cotatiile bursiere ale competitorilor.

"Termenul limita de depunere este 22 decembrie, dar este analizat inca momentul deschiderii ofertelor, pentru a nu influenta pietele bursiere. Castigatorul va fi anuntat, probabil, in 23 decembrie", au declarat surse din comisia de privatizare.

In faza finala a privatizarii CEC s-au calificat National Bank of Greece si OTP Ungaria.

Banca elena este listata atat pe piata bursiera din Atena, cat si pe cea din New York. Sedinta bursiera din Grecia se inchide la ora 16:30, ora Romaniei, iar primele tranzactii la bursa din New York au loc la ora locala 10.00, 17:00 ora Romaniei. Piata americana se inchide la 23:00, ora Romaniei.

Astfel, pentru a deschide ofertele in 22 decembrie, comisia de privatizare are la dispozitie cel mult jumatate de ora sau se va intruni aproape de miezul noptii pentru anuntarea castigatorului.

 

Sursa:www.ZF. ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos