Oferte speciale la credite si depozite pentru practicantii de profesiuni liberale

Oferte speciale la credite si depozite pentru practicantii de profesiuni liberale

BRD – Groupe Société Générale a lansat o campanie adresata in mod exclusiv practicantilor de profesiuni liberale: medici, avocati, notari, arhitecti, auditori, executori, consilieri fiscali si experti contabili, se arata intr-un comunicat de presa. Pentru detinerea sau achizitionarea, intre 15 iunie si 15 august 2010, a unui „Pachet BRD Profit”, banca acorda avantaje si beneficii

BRD – Groupe Société Générale a lansat o campanie adresata in mod exclusiv practicantilor de profesiuni liberale: medici, avocati, notari, arhitecti, auditori, executori, consilieri fiscali si experti contabili, se arata intr-un comunicat de presa. Pentru detinerea sau achizitionarea, intre 15 iunie si 15 august 2010, a unui „Pachet BRD Profit”, banca acorda avantaje si beneficii extrabancare: comision zero de acordare la orice tip de credit, dobanzi preferentiale la Depozitul 10.000 pe 3 luni si 30% reducere pentru internet nelimitat de la Orange*, timp de 6 luni.
„Aceasta campanie sustine oferta completa si competitiva pe care o are BRD – partener al  profesiunilor liberale. Pentru ca acest segment de clientela este deosebit de important pentru noi, am unit acum avantajele Pachetului BRD Profit cu finantarea flexibila, adaptata activitatii specifice fiecarui client, dar si cu bonusuri la economii si beneficii extrabancare de la Orange”, a declarat Philippe Lelarge, directorul executiv al Departamentului de Strategie si Marketing din cadrul BRD – Groupe Société Générale.

Practicatii profesiunilor liberale au astfel acces la:
* Solutii pentru desfasurarea operatiunilor bancare curente. Cu un singur abonament lunar, detinatorii Pachetului BRD Profit dispun de: cont curent, un numar nelimitat de plati in lei catre furnizori, un card Business Silver, o asigurare Confort Business la o prima preferentiala, pentru riscul de furt al documentelor, banilor si cheilor o data cu cardul, internet banking sau mobile banking si/sau POS.
* Finantare. Gama Expert ofera solutii de finantare flexibile, adaptate diverselor cerinte profesionale: credite pe termen scurt, pentru activitatea curenta a cabinetului sau a biroului, precum si finantari pe termen mediu si lung, pentru investitii in echipamente si alte dotari, modernizare, extindere sau constructia si achizitia de imobile.
* Valorificarea disponibilitatilor cu Depozitul 10.000 pe 3 luni. Oferta aduce un plus de valoare economiilor: 0,50% in plus la dobanda in lei si 0,25% in plus la dobanda in euro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos