Oferta speciala pentru posesorii de carduri la cumparaturile online

Oferta speciala pentru posesorii de carduri la cumparaturile online

Începând cu luna septembrie 2010, MasterCard împreuna cu FashionUp.ro, primul mall online din România, le ofera posesorilor de carduri MasterCard® si Maestro® beneficii la utilizarea acestora pentru plata cumparaturilor, se arata intr-un comunicat de presa. Prin oferta promotionala „Hai la cumparaturi cu zâmbet!”, clientii care intra pe www.FashionUp.ro si platesc folosindu-si cardul, beneficiaza automat de

Începând cu luna septembrie 2010, MasterCard împreuna cu FashionUp.ro, primul mall online din România, le ofera posesorilor de carduri MasterCard® si Maestro® beneficii la utilizarea acestora pentru plata cumparaturilor, se arata intr-un comunicat de presa.

Prin oferta promotionala „Hai la cumparaturi cu zâmbet!”, clientii care intra pe www.FashionUp.ro si platesc folosindu-si cardul, beneficiaza automat de 5% reducere pentru orice produs, de la îmbracaminte, încaltaminte, genti, accesorii si pâna la parfumuri. Astfel, clientii se pot bucura de preturi mai mici, chiar si în afara perioadelor anuale de reduceri din magazine. În plus, a doua saptamâna a fiecarei luni este Saptamâna MasterCard, posesorii de carduri primind o reducere si mai mare – de 10% – pentru orice produs cumparat. Tot ce trebuie sa faca acestia este sa intre pe www.FashionUp.ro, sa îsi aleaga produsul sau produsele preferate si sa platesca online prin cardurile lor MasterCard sau Maestro.

Oferta MasterCard – FashionUp se adreseaza tuturor celor care îsi doresc sa faca economie de timp si sa gaseasca produse de calitate ale unor marci internationale, cum ar fi Furla, Mango, Geox, Levi’s, D&G sau Nissa, Jolidon si PNK. De asemenea, din sectiunea Designers’ Boutique pot fi achizitionate haine si accesorii create de designeri români renumiti, printre care se numara Adelina Ivan, Carla Szabo, Claudia Castrase, Coca Zaboloteanu, Iris serban, Mihaela Glavan si Mirela Diaconu.

“Ideea care sta la baza acestei oferte este una foarte simpla: timpul este esential. Practic, nu mai ai când sa te plimbi prin magazine în speranta ca vei gasi ceva potrivit. Cea mai simpla si mai comoda modalitate de a face cumparaturi într-un timp scurt este prin internet. Accesezi FashionUp.ro, platesti cu MasterCard sau Maestro si ai ce îti doresti la distanta de un click”, a declarat Ioana Gorganeanu, Marketing Manager, MasterCard Europe. „Prin Hai la cumparaturi cu zâmbet! dorim sa le aratam clientilor nostri ca o plata pe net cu cardul MasterCard sau Maestro este simpla, comoda si aduce reduceri semnificative”, a concluzionat Ioana Gorganeanu.
 
„MasterCard a fost, înca de la lansare, unul dintre cei mai importanti parteneri ai FashionUp.ro asa ca, împreuna, am decis sa oferim un beneficiu suplimentar clientilor comuni”, declara Alin Stanciu – Managing Director FashionUp.ro. „Pe lânga o experienta de shopping online extrem de placuta si accesul publicului de pe tot teritoriul tarii la cele peste 6.000 de produse din mall, vom oferi acestor clienti un discount de 5 sau 10% din valoarea comenzii lor, discount care se aplica tuturor produselor si care se cumuleaza discounturilor deja existente. În felul acesta, prin doar câteva clickuri si în maximum 3 zile, clientii vor primi acasa produsele comandate, la preturi mai bune decât în magazinele traditionale.”

 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos