Oamenii de afaceri vor o structura care sa analizeze dosarele de credit in paralel cu bancile

Oamenii de afaceri vor o structura care sa analizeze dosarele de credit in paralel cu bancile

Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR) a solicitat BNR infiintarea unui Mediator Bancar care sa analizeze dosarele de credit depuse de catre firme si respinse de catre banci, a declarat pentru NewsIn secretarul general al AOAR, Cristian Parvan. "Prim-viceguvernatorul Florin Georgescu ne-a explicat ca exista o astfel de entitate care sa solutioneze conflictele intre

Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR) a solicitat BNR infiintarea unui Mediator Bancar care sa analizeze dosarele de credit depuse de catre firme si respinse de catre banci, a declarat pentru NewsIn secretarul general al AOAR, Cristian Parvan.

"Prim-viceguvernatorul Florin Georgescu ne-a explicat ca exista o astfel de entitate care sa solutioneze conflictele intre banci si clienti, privind comisioanele sau alte nemultumiri. Noi dorim sa se analizeze in cadrul unei astfel de entitati dosarele de credit, deoarece de multe ori acestea au fost respinse de banci din motive absolut ridicole", a spus Parvan.

Asociatia Romana a Bancilor a primit aprobarea BNR pentru infiintarea Mediatorului Bancar in martie anul trecut. Acesta are ca scop rezolvarea eventualelor neintelegeri intre banci si clienti.

In cadrul intalnirii de joi seara cu BNR si reprezentantii exportatorilor, AOAR a mai insistat pentru identificarea unei formule prin care sa se ofere garantii guvernamentale pentru creditele firmelor si pentru anuntul public al criteriilor pentru acordarea ajutoarelor de stat.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos