O treime din clientii pensiilor obligatorii au peste 35 de ani

O treime din clientii pensiilor obligatorii au peste 35 de ani

Circa 34% din cei 4.156.316 de clienti care au aderat la fondurile de pensii private (pilonul II) au intre 35 si 45 de ani, adica au intrat in sistem fara sa fie obligati de lege, potrivit celor mai recente date publicate de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP). Ponderea lientilor care au

Circa 34% din cei 4.156.316 de clienti care au aderat la fondurile de pensii private (pilonul II) au intre 35 si 45 de ani, adica au intrat in sistem fara sa fie obligati de lege, potrivit celor mai recente date publicate de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).

Ponderea lientilor care au intrat benevol in sistemul pensiilor obligatorii a scazut dupa loteria pensiilor private (repartizarea aleatorie), pentru ca in cadrul acesteia cei aproape 333.000 de clienti redistribuiti aveau varste numai sub 35 de ani.

Proentul ridicat al celor care au intrat benevol in sistem a constituit de altfel surpriza campaniei de aderare, participarea acestora ducand numarul total de clienti dincolo de cele mai optimiste asteptari ale companiilor de administrare.
ZF

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos