O noua schimbare in conducerea Volksbank

O noua schimbare in conducerea Volksbank

Volksbank a anuntat ca Simona Fatu, Membru al Consiliului Director al institutiei de credit, a renuntat la functia sa incepand cu data de 1 Martie 2011. "Dna Simona Fatu s-a alaturat echipei Volksbank inca de la infiintarea acesteia in Romania in anul 2000, ca Director de Corporate. In anul 2006 a devenit Vicepresedinte al Volksbank

Volksbank a anuntat ca Simona Fatu, Membru al Consiliului Director al institutiei de credit, a renuntat la functia sa incepand cu data de 1 Martie 2011. "Dna Simona Fatu s-a alaturat echipei Volksbank inca de la infiintarea acesteia in Romania in anul 2000, ca Director de Corporate. In anul 2006 a devenit Vicepresedinte al Volksbank Romania, responsabil pe segmentele de business Corporate si Trezorerie", se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

“Astazi, in momentul in care am decis sa aleg un alt drum, vreau sa le multumesc tuturor colegilor, clientilor si partenerilor nostri care mi-au oferit sansa de a participa, inca de la infiintare, la dezvoltarea unei banci care a ajuns de pe pozitia unui start-up in topul bancilor din Romania. Desi nu a fost o decizie usoara, plec convinsa ca las in urma o echipa de profesionisti formata alaturi de mine si imi exprim speranta ca vor reusi sa continue dezvoltarea bancii”m a declarat Simona Fatu.

“Ii multumim Doamnei Simona Fatu pentru contributia importanta pe care a adus-o in cadrul bancii, pentru profesionalismul si implicarea de care a dat dovada in toti acesti ani. Este unul dintre liderii care au marcat evolutia excelenta din ultimii ani ai grupului financiar Volksbank.
Respectam aceasta decizie si ii uram mult succes in viitor”, a precizat Johann Lurf, Presedinte Volksbank Romania.

Pana la stabilirea unui succesor, Dl. Lucian Cojocaru – Vicepresedinte Retail Resort va prelua temporar atributiile Dnei Fatu. Volksbank Romania este o banca comerciala care activeaza pe piata romaneasca din luna mai a anului 2000. Principalul actionar al bancii este Volksbank International AG, in majoritate detinut de Österreichische Volksbanken-AG, ce reprezinta institutia centrala a unuia dintre cele mai importante grupuri bancare din Austria.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos