O noua oferta de credite ipotecare la Bancpost

O noua oferta de credite ipotecare la Bancpost

Bancpost isi completeaza gama de credite ipotecare si imobiliare, prin lansarea Creditului Rezidential – o solutie extrem de avantajoasa pentru persoanele fizice care achizitioneaza apartamente construite de dezvoltatori finantati de Bancpost, inca din faza de constructie. Pentru obtinerea acestui credit NU se solicita ipoteca si nici garantie suplimentara inainte de intabularea apartamentului in cartea funciara

Bancpost isi completeaza gama de credite ipotecare si imobiliare, prin lansarea Creditului Rezidential – o solutie extrem de avantajoasa pentru persoanele fizice care achizitioneaza apartamente construite de dezvoltatori finantati de Bancpost, inca din faza de constructie. Pentru obtinerea acestui credit NU se solicita ipoteca si nici garantie suplimentara inainte de intabularea apartamentului in cartea funciara individuala.

Aprobarea de catre BNR a noilor norme de creditare relaxata a permis Bancpost sa aduca imbunatatiri substantiale produselor de creditare cu ipoteca si imobiliare.

Astfel, pentru un produs de succes al Bancpost ca GigaCredit, gradul maxim de indatorare poate acum atinge 70% din venituri, in conditiile finantarii pana la 100% din valoarea achizitiei, cu o reducere a dobanzii si eliminarea comisionului lunar de administrare. In cadrul initiativei de transparenta a bancii noastre, noua structura a dobanzii, implementata pentru prima oara la produsele de retail in Bancpost se bazeaza pe indicele de referinta (LIBOR/EURIBOR/BUBOR) plus marja fixa. Totodata, noile conditii de eligibilitate, in functie de tipurile de venituri si ponderile acestora, au devenit foarte flexibile, in special pentru liber profesionisti si pentru cei care lucreaza in strainatate.

Pentru creditele de nevoi personale garantate cu ipoteca, Bancpost finanteaza pana la 80% din imobilul adus drept garantie. Gradul de indatorare in cazul acestor imprumuturi este de 60%.

“Speram ca, prin introducerea noilor produse de creditare cu ipoteca si prin optimizarea celor existente, Bancpost sa se repozitioneze pe piata atat din punct de vedere al flexibilitatii cat si din punct de vedere al atractivitatii. Mesajul nostru atat pentru clientii existenti cat si pentru cei noi este acela ca Bancpost este banca de prima optiune in ceea ce priveste flexibilitatea, pretul produselor, calitatea serviciilor, transparenta, sentimentul de stabilitate intr-o piata financiara in continua miscare. Ne dorim un parteneriat pe termen lung in care clientii sa se simta la Bancpost ca acasa.” a declarat Ana Cernat, director Divizia Credite Ipotecare Bancpost.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos