O noua banca de vanzare

O noua banca de vanzare

Consiliul de Administratie al ATebank a decis angajarea unor consultanti financiari pentru vanzarea participatiilor ale bancii si Dodoni SA. ATE Bank Grecia controleaza 74,12% din actiunile ATE Bank Romania. Aceasta va cumpara participatia de 15% a International Finance Corporation, din grupul Banca Mondiala, la subsidiara din tara noastra, si o va vinde impreuna cu actiunile

Consiliul de Administratie al ATebank a decis angajarea unor consultanti financiari pentru vanzarea participatiilor ale bancii si Dodoni SA. ATE Bank Grecia controleaza 74,12% din actiunile ATE Bank Romania. Aceasta va cumpara participatia de 15% a International Finance Corporation, din grupul Banca Mondiala, la subsidiara din tara noastra, si o va vinde impreuna cu actiunile detinute in prezent.

Uniunea Nationala a Cooperatiei Mestesugaresti UCECOM, cu sediul in Bucuresti, mai are 7,36% din actiuni.

Vanzarea ATEbank Romania face parte din planul de restructurare, necesar pentru respectarea reglementarilor UE referitoare la ajutoarele de stat, publicat in luna mai.

Grupul ATEbank, la care statul are o participatie de circa 70%, este prezent in Romania prin operatiuni bancare si pe piata asigurarilor, prin ATE Insurance.

 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos