O asigurare de sanatate te scapa de spitalele contabilului Nicolaescu

O asigurare de sanatate te scapa de spitalele contabilului Nicolaescu

Asigurarile private de sanatate au devenit in ultima vreme extrem de atractive pentru multi angajati din Romania. Nu doar publicitatea intensiva a fost cea care a atras clienti catre aceste servicii. Ci si avantajele oferite celui ce are in portofel o astfel de asigurare. Scapat de imaginea deprimanta a spitalelor de la noi, unde spaga

Asigurarile private de sanatate au devenit in ultima vreme extrem de atractive pentru multi angajati din Romania. Nu doar publicitatea intensiva a fost cea care a atras clienti catre aceste servicii. Ci si avantajele oferite celui ce are in portofel o astfel de asigurare. Scapat de imaginea deprimanta a spitalelor de la noi, unde spaga si cozile fac parte din “farmecul” lor cotidian, ideea unor servicii medicale de calitate te atrage. Asa ca daca tot platesti, de ce sa nu platesti pentru ceva ce merita banii?

Grija pentru sanatate incepe sa devina ceva obisnuit. La fel si atentie acordata calitatii serviciilor medicale. Aceste doua motive au fost suficiente pentru a pune pe picioare un spital privat de standarde europene. Dupa primul sau an de la botez, Spitalul Euroclinic din Bucuresti, face dovada migratiei romanilor spre calitatea si performanta europeana in domeniul medicinei. Cresterea activitatii sale cu 30%  pe luna arata cat de apreciate sunt serviciile sale pe piata romaneasca. Totodata, Radu Dop, Directorul spitalului, a afirmat ca “Euroclinic este, in momentul de fata, singurul spital general privat din Romania care ofera servicii medicale in timp real sau o medicina interoperabila compatibila cu standardele europene. Ne propunem ca, pana la finalul acestui an, sa crestem cu 3.000 numarul de pacienti tratati la Euroclinic”.

Calitatea execptionala a serviciilor este insa si ea regasita in preturile pe care spitalul le practica. Nimeni nu ascunde acest lucru, iar directorul Dop explica prin faptul ca este vorba despre o investitie destul de mare. “Este vorba de 110 milioane de euro ce vor fi amortizati de abia peste 2 ani. Totodata, spitalul are peste 160 de colaboratori, doctori exceptionali din tara sau din strainatate ce trateaza pacientii din Euroclinic”, a mai adaugat dr. Dop. Iar aparatele medicale de ultima generatie, calificarea staff-ului, grija acordata fiecarui pacient in parte, fac ca si ultimul banut sa merite.

Cine sa trateaza la Euroclinic?

O asigurare medicala te scapa de problema costurilor de spitalizare si cele legate de consultatii, examene si analize. Lunar din salariu se opreste un procent dedicat exclusiv asigurarilor de sanatate. Dar de aici si pana la a avea parte de un serviciu pe masura asteptarilor si nevoilor mai este mult drum. In aceasta situatie de nemultumire se regasesc o parte destul de mare a salariatilor romani. Altii, insa, au ales asigurarile medicale oferite de companii de asigurare, precum Interamerican. Fiind una dintre cele mai importante companii de asigurari din Romania, Interamerican a incheiat asigurari de sanatate cu persoane care apoi au beneficiat de serviciile Euroclinic. Interamerican este partenera acestui proiect dedicat imbunatatirii sistemului medical romanesc. Din totalul de pacienti ai spitalului in acest an, 28% din ei au o polita de aigurare la Interamerican. Si pe viitor sa asteapta ca numarul acestora sa creasca,  mai ales ca de la inceputul lui 2006 Spitalul Euroclinic s-a extins si in alte sapte orase alte tarii, in Buzau, Focsani, iasi, Brasov, Cluj, alba si Mures.

Interamerican Romania a inregistrat in prima treime a acestui an prime brute in valoare de 5,7 milioane euro, a anuntat Timo van Voorden, presedintele companiei. Dintre acestea, aproximativ 5% au reprezentat asigurarile de sanatate, cu o valoare de 300.000 de euro. Compania estimeaza pentru finele anului un volum total al primelor brute de 20 milioane de euro, fata de 12,9 milioane in 2005. In privinta asigurarilor de sanatate, Van Voorden se asteapta ca volumul acestora la sfarsitul anului sa ajunga la 1,5 milioane de euro.

Daca daca stam sa ne gandim, cati bani sa duc pe doctori, ca nu ne multumeste numai opinia unuia, cat mai dam la fiecare control, la analize, la asistente si alti bani pe sub masa, numai ca se faca totul cum trebuie, ajungem la preturile pe care Euroclinic la practica. Si cand mai punem pe deasupra profesionalismul fiecarui cadru, medic sau asistenta, aparatura performanta, cadrul luxos, atentia si intimitatea pe care Euroclinic la acorda fiecarui pacient, atunci nu este usor de imaginat cum in cativa ani acest tip de spital va deveni neincapator.

Ana Zidarescu
ana.zidarescu@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos