Nu dispare Cartea Verde!

Soferii romani vor fi obligati sa prezinte asigurarea tip Carte verde la iesirea din tara, pentru ca Marea Britanie si Italia nu au semnat inca acordul multilateral pentru integrarea Romaniei si Bulgariei in acest sistem. "Daca Marea Britanie si Italia nu semneaza acordul, romanii vor fi obligati sa prezinte documentul Cartea verde la frontiera, la

Soferii romani vor fi obligati sa prezinte asigurarea tip Carte verde la iesirea din tara, pentru ca Marea Britanie si Italia nu au semnat inca acordul multilateral pentru integrarea Romaniei si Bulgariei in acest sistem. "Daca Marea Britanie si Italia nu semneaza acordul, romanii vor fi obligati sa prezinte documentul Cartea verde la frontiera, la fiecare iesire din tara",declara presedintele Biroului asiguratorilor de autovehicule din Romania, Liviu Stoicescu. Acordul multilateral va cuprinde 32 de state de la 1 ianuarie 2007, inclusiv Romania si Bulgaria.

"Cetatenii romani vor arata in continuare la control cartea verde la frontiera pana cand cele doua tari vor semna acordul, iar acesta va fi publicat in Monitorul Oficial al Uniunii Europene", a precizat Stoicescu. Asigurarea obligatorie RCA va fi insotita la incheierea politei de vigneta si Cartea verde. Acestea vor fi valabile in spatiul economic european (SSE) si in Elvetia, precum si pe teritoriul altor state care au aderat la acordul multilateral, dar care nu fac parte din SSE. La momentul intrarii in vigoare a acordului polita este minim acoperitoare in cele 32 de tari.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos