Noul presedinte executiv al ARB este Florin Danescu, de la RIB

Noul presedinte executiv al ARB este Florin Danescu, de la RIB

Presedintele Romanian International Bank (RIB), Florin Danescu, a fost numit presedinte executiv al Asociatiei Romane a Bancilor (ARB). "Presedintele Consiliului Director al Asociatiei Romane a Bancilor, Radu Gratian Ghetea, informeaza opinia publica cu privire la faptul ca, in urma procesului de selectie, Consiliul Director al ARB a decis numirea in functia de presedinte executiv al

Presedintele Romanian International Bank (RIB), Florin Danescu, a fost numit presedinte executiv al Asociatiei Romane a Bancilor (ARB). "Presedintele Consiliului Director al Asociatiei Romane a Bancilor, Radu Gratian Ghetea, informeaza opinia publica cu privire la faptul ca, in urma procesului de selectie, Consiliul Director al ARB a decis numirea in functia de presedinte executiv al ARB, incepand cu data de 1 decembrie 2011, a domnului Florin Danescu", se arata intr-un anunt al ARB.

Florin Danescu, care va renunta la pozitia de la RIB, a ocupat in decursul ultimilor ani functii de conducere in sistemul bancar romanesc, inclusiv la nivel de top management, fiind pe rind, sef departament Money Market&Foreign Exchange, sef departament trezorerie, vicepresedinte, prim-vicepresedinte executiv si presedinte executiv. El a condus RIB in ultimii trei ani.

Cu o lua in urma, Radu Ghetea anunta ca ARB analizeaza 17 CV-uri trimise de persoane interesate sa ocupe functia de presedinte executiv al institutiei.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos