Noul director general al Millennium Bank Romania isi incepe mandatul

Noul director general al Millennium Bank Romania isi incepe mandatul

In urma aprobarii de catre Banca Nationala a Romaniei, Jose Reino da Costa isi incepe mandatul de director general al Millennium Bank Romania. Noul director general a fost numit de Consiliul de Administratie al Millennium Bank Romania pentru a-l inlocui pe Jose Toscano, dupa sase ani in care acesta din urma a exercitat aceasta functie.

In urma aprobarii de catre Banca Nationala a Romaniei, Jose Reino da Costa isi incepe mandatul de director general al Millennium Bank Romania.

Noul director general a fost numit de Consiliul de Administratie al Millennium Bank Romania pentru a-l inlocui pe Jose Toscano, dupa sase ani in care acesta din urma a exercitat aceasta functie. De-a lungul mandatului sau de director general, Jose Toscano a contribuit la infiintarea de la zero si lansarea Millennium Bank, in octombrie 2007, la extinderea retelei teritoriale si apoi la stabilizarea business-ului, intr-un context economic foarte dificil.

Jose Reino da Costa, 48 de ani, are o vasta experienta internationala in domeniul financiar, acumulata de-a lungul celor aproape 14 ani de cand lucreaza in grupul Millennium bcp. Inainte de a veni in Romania, a lucrat in medii economice variate, cum ar fi cel din Portugalia, Macao si Angola. In ultimii patru ani a fost directorul general al Millennium Bank in Angola, unde a contribuit semnificativ la dezvoltarea impresionanta a bancii pe piata angoleza.

Principalul obiectiv al lui Jose Reino da Costa este sa continue strategia de dezvoltare a Millennium Bank Romania, beneficiind de acelasi angajament puternic al grupului Millennium bcp fata de piata locala.

Millennium Bank Romania are acum 65 de sucursale si aproape 700 de angajati.

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, si si-a inceput activitatea pe piata romaneasca pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in opt orase din tara. Banca se adreseaza atat populatiei, cat si companiilor, printr-o gama larga de produse.

Millennium bcp este un exemplu de succes pe piata bancara europeana. Fondata in 1985, Millennium bcp a inregistrat, in iunie 2012, active totale in valoare de 93 de miliarde de euro. Millennium este liderul pietei bancare private portugheze si este componenta a unor importanti indici bursieri nationali si internationali, in special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks si Euronext 100 – tranzactionati pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles si Amsterdam.

Grupul Millennium bcp are o retea de peste 1.700 de unitati si 21.500 de angajati.

Millennium bcp ofera o gama larga de produse si servicii, printre care produse de economisire, de investitii, imprumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurari, banking de investitii, private banking si managementul activelor, punand la dispozitie clientilor sai servicii specializate pe fiecare segment in parte. O atentie speciala este acordata serviciului Internet Banking, apreciat in Europa pentru calitatea si inovatia sa. De la infiintare, Millennium bcp a fost recunoscuta pentru dinamismul, inovatia, competitivitatea, rentabilitatea si puterea sa financiara. S-a remarcat ca lider incontestabil pe diferite zone in domeniul financiar din Portugalia si a devenit un pilon de referinta la nivel international in distributia de produse si servicii financiare. Grupul Millennium bcp activeaza in Portugalia (tara de origine), Polonia, Grecia, Romania, Elvetia, Mozambic, Angola, Macao, Franta si Luxemburg. Toate operatiunile se desfasoara sub brandul Millennium.

Millennium bcp pune accentul pe a crea valoare pe pietele alese conform unui profil de risc controlat si potentialului mare de crestere, pentru a sustine excelenta si inovatia in oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel international.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos