Noul card de credit BRD: cheltuiesti 1.000 lei si primesti 5 lei inapoi

Noul card de credit BRD: cheltuiesti 1.000 lei si primesti 5 lei inapoi

BRD a lansat oficial cardul de credit Punct Card, cu program de fidelitate si o limita de credit de 20.000 lei, acordata pe o perioada de 2 ani, cu posibilitate de reinnoire automata. Prin acest program, clientii acumuleaza puncte de fidelitate in urma utilizarii cardului la cumparaturi, la toti comerciantii care afiseaza sigla MasterCard, la

BRD a lansat oficial cardul de credit Punct Card, cu program de fidelitate si o limita de credit de 20.000 lei, acordata pe o perioada de 2 ani, cu posibilitate de reinnoire automata. Prin acest program, clientii acumuleaza puncte de fidelitate in urma utilizarii cardului la cumparaturi, la toti comerciantii care afiseaza sigla MasterCard, la plata facturilor si plati pe internet. Pentru un leu cheltuit la cumparaturi clientul va acumula 1 punct, iar pentru un leu cheltuit la plata facturilor – 0,5 puncte. Valoarea unui punct este de 0,005 lei. De exemplu, pentru 1.000 de puncte acumulate (corespunzator unor cumparaturi in valoare de 1.000 lei), clientul va primi un bonus de 5 lei. Pragul minim de tranzactie este de 1.000 puncte, iar cel maxim de 120.000 puncte, adica 600 lei.

Punctele acumultate pot fi utilizate numai in locatiile comerciantilor cu care BRD a incheiat parteneriate. Potrivit reprezentantilor bancii, pana acum exista peste 500 de astfel de locatii, in toata tara. Da asemenea, clientii beneficiaza de puncte suplimentare in cazul magazinelor partenere. Pentru cumparaturile platite cu cardul de la parteneri, BRD acorda 1 punct suplimentar, in cazul tranzactiilor de sub 150 lei, iar peste aceasta valoarea 1,5 puncte de fidelitate suplimentare. Alte puncte mai sunt acordate si de comerciantii parteneri. Printre comerciantii cu care banca a incheiat parteneriate se numara Leonardo, DOMO, Meli Melo, Bam boo, Agip, Praktiker, Diverta, Guara, Pizza Hut, KFC, Farmaciile Dona, Paralela 45.

Emis sub sigla MasterCard, produsul poate fi utilizat atat in tara cat si in strainatate si permite efectuarea de plati la comercianti, realizarea de plati pe internet, plata facturilor de utilitati la ATM-urile si la terminalele BRD, precum si retrageri de numerar. Cardul are o perioada de gratie de pana la 60 de zile, pentru platile la comerciani. Totodata, produsul are atasat un pachet de servicii care include o asigurare de viata Aviva, servicii de asistenta si asigurare de calatorie gratuite, furnizate de AIG.

„Linia de credit se reintregeste automat, pe masura rambursarii sumei utilizate. Mecanismul de rambursare este foarte simplu, clientul putand opta pentru alimentarea minima lunara a contului, in suma fixa, in functie de creditul utilizat”, a declarat Rozaura Stanescu, director persoane fizice in departamentul strategie si marketing al BRD.  De exemplu, pentru o suma utilizata de pana in 1.000 de lei, clientul trebuie sa ramburseze lunar minim 25 de lei, iar pentru suma maxima de 20.000 de lei, trebuie sa ramburseze cel putin 500 de lei. Pentru sumele utilizate la comercianti si rambursate in timpul perioadei de gratie, dobanda este 0.  In cazul in care clientii depasesc aceasta perioada banca percepe  o  dobanda de 22%, DAE este de 24,8%, calculata in conditiile utilizarii integrale a liniei de credit. De asemenea, banca  percepe un comision de 0,2% pentru acordarea creditului si un comision de 0,5% pentru retragerile de numerar. Pentru contractarea acestui produs clientii trebuie sa aiba venituri minime de 500 lei lunar.

BRD estimeaza ca va emite aproximativ 50.000-60.000 de carduri Punct in primul an de la lansarea produsului pe piata. “Credem ca cel putin 50% din vechii clientii BRD vor achizitiona un card-Credit Punct si vom atrage in jur de 15-20% de clienti noi, insa nu urmarim atingerea unei anumite cote de piata pe acest segment.”, a declarat Stanescu. Pana in prezent BRD a lansat 18 tipuri de carduri de debit si overdraft, avand aproximativ 2,5 milioane de carduri active in ultimele trei luni.

Ludmila Cucia

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos