Noul card BRD-Carrefour: promotiile au si ele un pret

Noul card BRD-Carrefour: promotiile au si ele un pret

BRD (mai precis dizivia de credite de consum, BRD Finance) a lansat astazi un nou card cobranded  in colaborare cu retailerul Carrefour. Noul card de credit Carrefour MasterCard il va in locui pe cel vechi emis in colaborare de cele doua companii, aparut pe piata in urma cu doi ani. Noutatile fata de produsul vechi

BRD (mai precis dizivia de credite de consum, BRD Finance) a lansat astazi un nou card cobranded  in colaborare cu retailerul Carrefour. Noul card de credit Carrefour MasterCard il va in locui pe cel vechi emis in colaborare de cele doua companii, aparut pe piata in urma cu doi ani. Noutatile fata de produsul vechi sunt promotiile atasate, de care se vor bucura toti clientii Carrefour care detin si utilizeaza acest card.

Fiind vorba de Carrefour, acestea se vor materializa in primul rand in reduceri pentru anumite tipuri de produse cumparate, exemplul in acest sens oferit de directorul general Carrefour Romania, Jacobo Caller Celestino, fiind un discount de 10% pentru achizitionarea de eletrocasnice. Prima promotie cu care porneste la drum cadrul BRD-Carrefour se adreseaza tuturor produselor achizitionate din Carrefour. Posesorii de card pot plati cumparaturile in 5 rate, fara nici un cost. Trebuie doar ca valoarea produselor cumparate sa depaseasca 150 lei, sau 500 lei daca faci cumparaturile la momentul depunerii actelor pentru obtinerea cardului. Aceasta promotie dureaza pana la 8 octombrie. De asemenea, cardul se emite gratuit si fara comision anual de administrare.

Dar toate acestea – promotiile si emiterea gratuita – au si ele un pret, care se reflecta in costul finantarii pe card. Astfel, lunar se plateste o dobanda de 2% din sumele utilizate de pe card, precum si un comision de gestiune de 0,5%. Ceea ce, exprimat anual, se traduce intr-o dobanda totala de 30%, acest nivel fiind printre cele mai mari din piata. De asemenea, si retragerea de numerar este destul de „piperata”, fiind taxata cu 1,5% pentru ATM-urile BRD si 2% pentru cele din retelele altor banci.

Limita de credit a cardului BRD-Carrefour este de 20.000 lei, iar perioada de gratie este intre 18 si 47 de zile. Detinatorii de card beneficiaza si de o asigurare de viata speciala incheiata la Aviva, care acopere riscul producerii unor evenimente precum somaj, deces, invaliditate sau incapacitate temporara de munca. Cardul poate fi utilizat si international, precum si pentru cumparaturile de pe Internet. Produsul poate fi obtinut de la punctele BRD din toate magazinele Carrefour, in numai 10 minute, dupa cum precizeaza oficialii celor celor doi parteneri. Actele necesare obtinerii cardului sunt copie dupa actul de identitate si o adeverinta de venit. Dupa aprobare, cardul va ajunge in maine clientului dupa doua saptamani. Clienti care detin vechile carduri BRD-Carrefour primesc gratuit noul produs. 

Bogdan Popescu

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos