Nou director de vanzari la Ardaf

Nou director de vanzari la Ardaf

Nicolae Scripcariu (42 ani) a fost numit recent Director National de Vanzari al Ardaf, fiind promovat din pozitia de Director Adjunct de Vanzari, se precizeaza intr-un comunicat de presa al companiei de asigurari. Noua functie presupune preluarea coordonarii directe a intregii echipe de vanzari, compusa din aproximativ 7.000 de agenti proprii aferenti celor 200 puncte

Nicolae Scripcariu (42 ani) a fost numit recent Director National de Vanzari al Ardaf, fiind promovat din pozitia de Director Adjunct de Vanzari, se precizeaza intr-un comunicat de presa al companiei de asigurari. Noua functie presupune preluarea coordonarii directe a intregii echipe de vanzari, compusa din aproximativ 7.000 de agenti proprii aferenti celor 200 puncte de lucru, precum si consolidarea relatiei cu brokerii. In primul trimestru al acestui an, brokerii si-au crescut ponderea in business-ul Ardaf de la 20% la 34%.

Membru al echipei Ardaf in noiembrie 2009, Scripcariu a lucrat anterior pentru , Citibank Romania (1996-2009) si Wella Romania (1994-1996), ocupand pozitii de top si middle management. Noul Director National de Vanzari a absolvit Facultatea de Electronica si Telecomunicatii din Institutul Politehnic Bucuresti in 1993. A urmat de asemenea o serie de cursuri de management si leadership.

„Ii dorim domnului Scripcariu mult succes in continuare in cariera sa alaturi de Ardaf. Il asiguram ca ii vom oferi tot sprijinul nostru in noua sa misiune importanta”, a declarat Uma Stanislav, Presedinte al Consiliului de Administratie si Director General Ardaf. “Ma bucur sa ma alatur echipei de conducere Ardaf si am incredere ca impreuna ne vom atinge obiectivele. Am venit la Ardaf intr-un moment marcat de schimbari ambitioase. Imi doresc sa fructific experienta dobandita in vanzari si distributie si preiau cu maxima seriozitate responsabilitatile si provocarile acestei pozitii“, a declarat Nicolae Scripcariu.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos