Noii clienti Millennium Bank care isi deschid Cont de salariu primesc pana la 500 de lei bonus

Noii clienti Millennium Bank care isi deschid Cont de salariu primesc pana la 500 de lei bonus

Noii clienti persoane fizice ai Millennium Bank care isi deschid un Cont de salariu pana la finalul lunii martie 2013 primesc un bonus de pana la 500 de lei. Campania promotionala rasplateste clientii noi care decid sa-si incaseze salariul prin banca, oferindu-le, inca de la deschiderea contului, un bonus a carui valoare depinde de nivelul

Noii clienti persoane fizice ai Millennium Bank care isi deschid un Cont de salariu pana la finalul lunii martie 2013 primesc un bonus de pana la 500 de lei. Campania promotionala rasplateste clientii noi care decid sa-si incaseze salariul prin banca, oferindu-le, inca de la deschiderea contului, un bonus a carui valoare depinde de nivelul venitului.

Contul de salariu Millennium Bank este un pachet care include, printre alte beneficii, zero comision de administrare a contului, zero comision de administrare pentru Internet Banking si pentru linia de Call Center dedicata, precum si zero comision de administrare, in primul an, pentru cardul de debit. Toate retragerile de numerar de la bancomatele Millennium Bank sunt gratuite, la fel ca si doua retrageri pe luna de la bancomatele altor banci.

În plus, prin facilitatea Card cu Bani Înapoi, cardul de debit atasat Contului de salariu returneaza clientilor pana la 100 de lei lunar din sumele folosite pentru cumparaturi la supermarketuri si benzinarii din toata tara. Clientii primesc bonusul in urmatoarea luna direct in contul lor de salariu si il pot folosi oricum doresc.

De asemenea, banca nu percepe comision pentru platile in valoare de pana la 200 de lei efectuate prin intermediul serviciului Internet Banking, permitand astfel clientilor sa-si administreze venitul lunar si sa-si plateasca facturile intr-un mod convenabil.

Noua oferta promotionala pentru Contul de salariu va fi disponibila in toate sucursalele Millennium Bank pana la 31 martie 2013. Regulamentul oficial al campaniei este publicat pe www.millenniumbank.ro.

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, si si-a inceput activitatea pe piata romaneasca pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in opt orase din tara. Banca se adreseaza atat populatiei, cat si companiilor, printr-o gama larga de produse.

Millennium bcp este un exemplu de succes pe piata bancara europeana. Fondata in 1985, Millennium bcp a inregistrat, in septembrie 2012, active totale depasind 89 de miliarde de euro. Millennium este liderul pietei bancare private portugheze si este componenta a unor importanti indici bursieri nationali si internationali, in special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks si Euronext 100 – tranzactionati pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles si Amsterdam.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos