Noi locuri de munca disponibile in banci

Noi locuri de munca disponibile in banci

Continuarea expansiunii retelelor de unitati teritoriale genereaza o continua nevoie de personal. Acoperirea posturilor vacante se face din surse variate, cum ar fi internetul, presa centrala sau targurile de joburi. Pe site-urile specializate de anunturi, in sectiunea dedicata sectorului financiar-bancar sunt postate de catre banci aproximativ 200 de oferte de angajare. Insa, aceste 200 de

Continuarea expansiunii retelelor de unitati teritoriale genereaza o continua nevoie de personal. Acoperirea posturilor vacante se face din surse variate, cum ar fi internetul, presa centrala sau targurile de joburi. Pe site-urile specializate de anunturi, in sectiunea dedicata sectorului financiar-bancar sunt postate de catre banci aproximativ 200 de oferte de angajare.

Insa, aceste 200 de oferte nu reprezinta numarul real de posturi scoase la concurs. Printr-un singur anunt o banca isi poate face cunoscuta cererea pentu o persoana sau mai multe, in functie de postul oferit. De exemplu, Garanti Bank, o banca mica in Romania, intentioneaza sa isi extinda anul acesta reteaua locala de sucursale pana la 40 de unitati. In acelasi timp banca doreste sa isi extinda gama de produse si servicii pentru persoane fizice si IMM-uri. Pentru a-si indeplini aceste obiective, banca angajeaza personal specializat in vanzarea produselor destinate IMM-urilor in toate orasele din tara. Banca mai scoate la concurs si posturi de agenti de vanzari directe in Brasov, Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta si Timisoara.    

Cei mai activi angajatori de luna aceasta sunt insa Raiffeisen Bank si Credit Europe Bank cu 31 si respectiv 20 de anunturi de angajare. Credit Europe Bank mizeaza pe cresterea fortei de vanzari a produselor prin intermediul vanzarilor directe, iar pentru aceasta are nevoie de agenti in toata tara. Tot pentru vanzari directe are nevoie de oameni si Raiffeisen Bank. Institutia cauta specialisti pentru coordonarea echipelor de vanzari directe pentru IMM-uri in Cluj Napoca, Craiova, Giurgiu, Sibiu si Timisoara.  

ING Bank, Banca Romaneasca, Credit Europe Bank, Romexterra si Bancpost au nevoie de directori de agentii. Acest post este oferit in Bucuresti, Selgros Galati, Craiova, Sighetu Marmatiei, Brasov, Baia Mare, Fetesti,  Drobeta , Resita Barlad, Vaslui,  Slobozia, Pitesti, Iasi, Alba Iulia si Calarasi

Un alt post pentru care se cauta specialisti este acela de Relationship Manager. Pentru relatia cu clientii IMM sau persoane fizice, Libra Bank, Credit Europe Bank, Bancpost si ABN Amro au scos la concurs acest post in Bucuresti, Constanta, Sibiu Pitesti, Voluntari, Brasov, Giurgiu, Timisoara, Valcea  Buzau , Galati, Ploiesti, Brasov si Craiova.

Cosmin Meleaca
cosmin.meleaca@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos