Nicolae Surdu si-a incheiat mandatul la Banca Comerciala Carpatica Interimatul va fi asigurat de Ion Dobrica

Nicolae Surdu si-a incheiat mandatul la Banca Comerciala Carpatica  Interimatul va fi asigurat de Ion Dobrica

Nicolae Surdu isi incheie mandatul in cadrul Bancii Comerciale Carpatica, interimatul acesteia fiind asigurat de catre Ion Dobrica. In perioada in care s-a aflat la conducere, Banca Comerciala Carpatica si-a consolidat pozitia crescandu-si cota de piata pana la 1,4%. La final de mandat, Surdu multumeste tuturor angajatilor bancii pentru sprijinul oferit in acesti trei ani

Nicolae Surdu isi incheie mandatul in cadrul Bancii Comerciale Carpatica, interimatul acesteia fiind asigurat de catre Ion Dobrica.

In perioada in care s-a aflat la conducere, Banca Comerciala Carpatica si-a consolidat pozitia crescandu-si cota de piata pana la 1,4%. La final de mandat, Surdu multumeste tuturor angajatilor bancii pentru sprijinul oferit in acesti trei ani de colaborare, exprimandu-si, de asemenea, bucuria de a fi sarbatorit impreuna 13 ani de la infiintarea bancii. “Banca Comerciala Carpatica a reusit deja sa demonstreze durabilitatea si siguranta unui business romanesc si sunt convins ca, prin obiectivele propuse, prin implicare, devotament si responsabilitate isi va continua trendul ascendent pe care se afla in present”, a declarat Nicolae Surdu.

Ion Dobrica are 59 de ani si are o experienta de peste 35 de ani in domeniul economic si bancar dintre care peste 13 in cadrul Bancii Comerciale Carpatica. Coordoneaza activitatea Diviziei Controlling si Trezorerie a BCC, este Director Executiv si membru al Directoratului.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos