Nextebank premiaza cu iPhone 5 si Samsung Galaxy S III clientii care utilizeaza NexteMobile

Nextebank premiaza cu iPhone 5 si Samsung Galaxy S III clientii care utilizeaza NexteMobile

Nextebank lanseaza concursul "Cu Nextebank castigi timp liber si smartphone-uri", prin care clientii care utilizeaza platforma de mobile banking pot castiga un iPhone 5 sau un Samsung Galaxy S III. Astfel, clientii care realizeaza trei tranzactii prin mobile banking NexteMobile pentru smartphone, lunar, pana in data de 25 februarie 2013, intra in tragerea la sorti

Nextebank lanseaza concursul "Cu Nextebank castigi timp liber si smartphone-uri", prin care clientii care utilizeaza platforma de mobile banking pot castiga un iPhone 5 sau un Samsung Galaxy S III. Astfel, clientii care realizeaza trei tranzactii prin mobile banking NexteMobile pentru smartphone, lunar, pana in data de 25 februarie 2013, intra in tragerea la sorti pentru un iPhone 5 sau un Samsung Galaxy S III. Tragerea la sorti va avea loc in data de 8 martie 2013. Regulamentul complet al promotiei este disponibil pe www.nextebank.ro.

NexteMobile pentru smartphone, serviciul de mobile banking implementat in 2012, este cea mai moderna platforma electronica, care ofera posibilitatea realizarii de transferuri in lei catre diversi beneficiari, schimburi valutare, plata facturilor de utilitati, constituiri si lichidari de depozite, generare de extrase de cont si vizualizare de rapoarte de tranzactii. De asemenea, utilizatorii pot localiza cele mai apropiate sucursale si bancomate ale bancii, pot afla informatii legate de cursuri de schimb si noutati despre produsele oferite de Nextebank. 

Concursul se adreseaza atat clientilor existenti, cat si celor care semneaza un contract pentru mobile banking pe perioada concursului. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.nextebank.ro. Aplicatia NexteMobile pentru smartphone poate fi testata gratuit in cadrul standurilor special amenajate din sucursalele selectionate.

  

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos