NETOPIA mobilPay introduce plata prin transfer bancar

NETOPIA mobilPay introduce incepand cu luna februarie plata prin tranfer bancar, fiind astfel primul procesator local care va integra toate metodele de plata posibile: plata prin SMS, prin card bancar, in numerar, prin apel telefonic sau prin banca. Noua functionalitate se adreseaza comerciantilor online cu un volum mare de vanzari, precum si clientilor reticenti la

NETOPIA mobilPay introduce incepand cu luna februarie plata prin tranfer bancar, fiind astfel primul procesator local care va integra toate metodele de plata posibile: plata prin SMS, prin card bancar, in numerar, prin apel telefonic sau prin banca. Noua functionalitate se adreseaza comerciantilor online cu un volum mare de vanzari, precum si clientilor reticenti la platile prin SMS sau card.

„Aceasta metoda de plata este deja utilizata de majoritatea comerciantilor online, insa pe masura ce volumul comenzilor creste, urmarirea corecta a platilor devine o problema, care de cele mai multe ori duce la intarzirea livarilor. Noul serviciu urmareste automat transferul de bani de la client in contul comerciantului, ceea ce inseamna reducerea costurilor si a timpului de livrare”, a declarat Antonio Eram, CEO NETOPIA mobilPay.

Practic, dupa ce clientul a ales modalitatea de plata prin transfer bancar, i se genereaza un cod pe care il semnaleaza in descrierea tranzactiei, apoi face plata in contul NETOPIA, fie prin internet banking, fie in numerar la ghiseul bancii. Dupa finalizarea acestei operatiuni, mobilPay genereaza automat o notificare catre comerciant, confirmand astfel incheierea tranzactiei. In acest fel, serviciul mobilPay se ocupa de rezervarea comenzii, incasarea, decontarea si raportarea tranzactiei.

„Avantajul noului serviciu NETOPIA mobiPay este automatizarea comenzilor venite prin plata la ghiseu si internet banking, in special pentru site-urile cu multe comenzi, cum sunt, spre exemplu, cele de reduceri. In plus, noua functionalitate reprezinta o optiune pentru consumatorii inca reticenti la plata online cu cardul”, a adaugat Eram.

De asemenea, raportarea centralizata a incasarilor este un alt avantaj al noului serviciului. Clientii nu mai sunt astfel nevoiti sa analizeze permanent soldurile conturilor, deoarece mobilPay le va pune la dispozitie rapoarte complete privind tranzactiile efectuate.

Pentru clientii actuali, noua optiune de plata este disponibila la cerere, implementarea fiind foarte usoara. Pentru restul comerciantilor, optiunea de plata prin transfer bancar este disponibila dupa ce se inregistreaza in mod gratuit la serviciul NETOPIA mobilPay.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos