Nebunia de pe piata creditelor mari fara garantii

Nebunia de pe piata creditelor mari fara garantii

HVB Bank si Banca Tiriac lanseaza o noua varianta a Creditului pentru Orice, continuand procesul de diversificare a portofoliului de produse de creditare pentru persoane fizice, inceput curand. Noul produs se adreseaza celor ce doresc sa beneficieze de un imprumut pentru nevoi personale nespecificate de 20.000 euro fara garantii, in conditii flexibile. Putine banci au

HVB Bank si Banca Tiriac lanseaza o noua varianta a Creditului pentru Orice, continuand procesul de diversificare a portofoliului de produse de creditare pentru persoane fizice, inceput curand. Noul produs se adreseaza celor ce doresc sa beneficieze de un imprumut pentru nevoi personale nespecificate de 20.000 euro fara garantii, in conditii flexibile. Putine banci au avut deocamdata curajul sa se aventureze pe acest segment de piata a creditelor mari fara garantii. Bani multi fara sa girezi cu casa – un produs riscant si totusi interesant si extrem de solicitat. In prezent, segmentul pe care azi se lanseaza HVB – Tiriac, mai este ocupat doar de Romexterra Bank si ABN Amro.

La ce te ajuta?

Daca esti eligibil, adica ai un salariu frumusel, poti – fara prea multe batai de cap – sa-ti faci rost de avansul pentru casa, s-o renovezi sau sa pleci intr-o vacanta de vis. Sau toate acestea la un loc,  fara sa aduci prea multe documente la banca, aceleasi ca si in cazul unui imprumut de nevoi de 10.000 sau 5.000 de euro,  fara garantii reale. Prezent la banca cu o copie dupa cartea de munca, buletinul si o cerere, esti gata sa pui mana pe banii bancherilor darnici!


HVB -Tiriac iti da credit de 20.000 de euro

Imprumutul se acorda in RON, EURO sau USD, in sume echivalente cu minim 3.000 EURO si maxim 20.000 EURO. Perioada pe care se poate contracta creditul variaza intre 5 si 10 ani. Asigurarea de viata aferenta acestui produs este oferita gratuit de catre cele doua banci clientilor care indeplinesc conditiile standard de subscriere a riscului. Imprumutul nu poate fi acordat in valuta daca va adresati HVB Bank si nu aveti venitul in moneda vizata, ci doar la Banca Tiriac. Dobanda practicata  este de 8,95% la lei, 7,95% pentru euro.

Conditiile de eligibilitate pentru obtinerea unui Credit Personal pe 10 ani permit accesul la un imprumut unei categorii largi de clientela. Acest produs de creditare poate fi utilizat si pentru refinantarea creditelor contractate anterior cu posibilitatea maririi sumei imprumutate sau a perioadei de creditare.

Pentru acest credit, banca va poate acorda, la un venit net de 1.000 lei, maximum 6.700 euro sau 23.400 lei, pentru perioada maxima. Comisioanele practicate de banca pentru imprumutul acordat pe 10 ani, fara ipoteca, sunt urmatoarele:
– Comision de acordare: 4% min 150 EUR
– Comision de administrare lunar la sold: 0,53% pentru RON si 0,23% pentru
EUR/USD
– Asiguarare de viata: este oferita gratuit de catre Banca
– Taxe de inregistrare in Arhiva Electronica:
61 RON (610.000 ROL)/ aviz initial
42 RON (420.000 ROL)/ aviz modificator
25 RON (250.000 ROL)/ aviz radiere

Romexterra iti acorda creditul doar in lei

La Romexterra creditul denumit Favorit 20.000 se acorda si el pe o perioada de 10 ani cu o suma maxima ce nu poate depasi 20.000 de euro,echivalentul in lei. Dobanda perceputa  de banca este de  12%, variabila.

Pentru acest credit banca va cere doar adeverinta de salariu, cerere de credit, factura de utilitati si copie dupa buletin. Pentru un venit net de 1.000 lei, banca acorda maximum 17.000 lei, adica aproximativ 5.000 euro.

ABN Amro acorda doar pe 6 ani!

Banca olandeza va poate acorda imprumutul doar pe 6 ani, iar la venitul luat in calcul de noi, 1.000 lei, poti abtine maximum 4.500 de euro. Imprumutul va este acordat atat in lei cat si euro la o dobanda egala:11,9%.

 

15.000 de euro de la Finansbank pe 10 ani!

 

Finansbank si-a adaptat creditul. Daca pana nu de mult suma maxima era de 20.000 de euro (sau echivalentul in lei) pe 7 ani, banca si-a modificat conditiile de creditare. Acum poti accesa un imprumut de nevoi, fara garantii, pe 10 ani, pentru o suma ce nu poate depasi 15.000 de euro. Dobanda perceputa pentru un credit in lei este de 11,9% iar  pentru euro este de 9,9%, ambele variabile. Pentru un venit net de 1.000 lei, fara alte rate lunare, banca iti poate acorda maximum  6.400 euro, din care vom scade comisioanele. Suma cash va fi de 5.700 euro. Pentru acelasi venit, banca iti acorda un imprumut in lei, in valoare de 17.800 lei, cash.

Exista si alte oferte de credite mari fara garantii, valoarea maxima a acestora oprindu-se insa la 10.000 de euro. Pentru a vizualiza ce posibilitati de a obtine multi bani fara prea mare efort, citeste o analiza BankingNews referitoare la acest subiect urmand linkul.

Gabriela Dinu
gabriela.dinu@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos