Mugur Isarescu se pregateste de pensionare

Mugur Isarescu se pregateste de pensionare

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a afirmat ca doreste sa prinda adoptarea monedei unice europene nu cat ocupa functia de guvernator, ci in momentul in care va fi pensionar. "As vrea sa prind nu cat sunt guvernator, ci cat sunt pensionar adoptarea monedei unice europene", a afirmat Isarescu, joi, la prezentarea raportului trimestrial

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a afirmat ca doreste sa prinda adoptarea monedei unice europene nu cat ocupa functia de guvernator, ci in momentul in care va fi pensionar. "As vrea sa prind nu cat sunt guvernator, ci cat sunt pensionar adoptarea monedei unice europene", a afirmat Isarescu, joi, la prezentarea raportului trimestrial asupra inflatiei.

In privinta momentului aderarii la euro, guvernatorul BNR a mentioat ca orizontul 2018 este unul prea indepartat, in conditiile in care Banca Nationala nu a modificat tinta de adoptare pentru 2015. De aici si concluzia ca seful Bancii Nationale se gandeste la pensie prin 2014-2015. Si poate ca acesta retragere sa coincida cu un moment ZERO important, o data pe care sa nu o uitam, nici noi, nici Guvernatorul.

"Vom vedea in ce masura consolidarea fiscala se va realiza in termenul care se prefigureazc in prezent. Programul este relativ vizibil pana in 2012 – 2013. in aceasta iarna vom vedea daca deciziile politice sunt extrem de clare si daca tendintele sunt incurajatoare’" a adaugat Isarescu.

 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos