Mostenitorul a 10% din actiunile Bancii Carpatica

Mostenitorul a 10% din actiunile Bancii Carpatica

Omul de afaceri Aurel Albu, decedat in 6 septembrie, i-a lasat fiului sau, Alin Albu, ca mostenire participatia de 10% detinuta in cadrul Bancii Comerciale Carpatica (BCC), a anuntat marti institutia de credit. Astfel, Alin Albu a intrat in posesia a 201,21 milioane de titluri BCC, care valoreaza la pretul de inchidere din sedinta bursiera

Omul de afaceri Aurel Albu, decedat in 6 septembrie, i-a lasat fiului sau, Alin Albu, ca mostenire participatia de 10% detinuta in cadrul Bancii Comerciale Carpatica (BCC), a anuntat marti institutia de credit. Astfel, Alin Albu a intrat in posesia a 201,21 milioane de titluri BCC, care valoreaza la pretul de inchidere din sedinta bursiera de marti 22,74 milioane lei (5,43 milioane euro).

Aurel Albu era unul dintrei cei mai importanti oameni de afaceri sibieni, cu actiuni la mai multe companii, printre care se numara Transcom International, Trans Car Atlantic Travels, Banca Carpatica si Horticola International. El s-a lansat in afaceri cu firma Transcar SRL. Profitul net al Bancii Comerciale Carpatica (BCC) a crescut de circa 2,5 ori in primul semestru din 2009 raportat la intervalul similar din 2008, pana la 8,3 milioane lei. Totodata, activele bancii au avansat cu 44% in primele sase luni din an, pana la 3,3 miliarde lei la finalul lunii iunie, comparativ cu 2,29 miliarde lei la finalul anului trecut.

Titlurile Bancii Comerciale Carpatica sunt listate la Bursa de Valori din Bucuresti. Banca are o capitalizare de 227.42 milioane lei (54,34 milioane euro), aferenta cotatiei de 0,1130 lei/actiune, stabilita la inchiderea sedintei de marti.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos