Mos Reducere – oferta speciala de credite de la BCR pentru sezonul reducerilor

Mos Reducere  – oferta speciala de credite de la BCR pentru sezonul reducerilor

Banca Comerciala Româna lanseaza o oferta speciala – « Mos Reducere » – de credite pentru cumparaturi în sezonul reducerilor, sub forma cardului de credit si a creditului de refinantare. Campania promotionala se desfasoara in perioada 16 ianuarie – 3 martie 2012. Campania include cardurile de credit si creditele de nevoi personale destinate exclusiv refinantarilor de la

Banca Comerciala Româna lanseaza o oferta speciala – « Mos Reducere » – de credite pentru cumparaturi în sezonul reducerilor, sub forma cardului de credit si a creditului de refinantare. Campania promotionala se desfasoara in perioada 16 ianuarie – 3 martie 2012.

Campania include cardurile de credit si creditele de nevoi personale destinate exclusiv refinantarilor de la alte banci
·    Cardurile de credit BCR ofera pâna la 12 rate egale cu dobânda 0 la comerciantii parteneri, precum si o perioada de gratie de pâna la 53 de zile
·    BCR încurajeaza creditarea în lei, în special cardurile de credit si creditele destinate refinantarilor

De la jumatatea lunii ianuarie începe sezonul reducerilor, iar românii arata un interes crescut pentru aceasta perioda planificandu-si bugetul astfel încat sa profite de preturile reduse oferite de comercianti. Astfel, clientii BCR pot face cumparaturi în rate cu dobânda „0” (ZERO) prin intermediul cardurilor de credit BCR (POWERCARD BCR/ BCR Wizz Air) la comerciantii parteneri: Leonardo, Flanco, Domo, Real, Steilman, etc. Cardurile BCR – (POWERCARD BCR/ BCR Wizz Air) – ofera o perioada de gratie de pâna la 53 de zile pentru cumparaturi la orice comercianti si un program de rate – cumparaturi în maxim 12 rate egale cu dobânda 0 (zero) la partenerii BCR.

„Oferta noastra vine in intampinarea nevoilor clientilor care îsi doresc sp culeagp benficiile perioadei reducerilor fara a-si  creste însa semnificativ cheltuielile efectuate”, a declarat Bogdan Gogioman – sef Departament Carduri de Credit în cadrul BCR.

Totodata, BCR ofera comision de analiza al dosarelor 0 (ZERO) pentru creditele DIVERS BCR/ SMART BCR (MAXICREDIT) contractate în scopul refinantarii creditelor de la alte banci. Campania BCR se adreseaza clientilor noi care doresc sa-si reduca efortul financiar lunar de plata prin consolidarea datoriilor într-un sigur credit cu o rata lunara mai mica, la BCR. BCR ofera în cazul creditelor DIVERS BCR asigurarea de viata în mod gratuit, iar în cazul creditelor SMART BCR (MAXICREDIT) asigurarea de imobil gratuit, pe toata perioada de creditare. Optional, banca ofera contra cost polita de asigurare complexa, în cazul în care clientul ramâne somer, pentru care banca se angajeaza sa acopere, în locul clientului, pâna la 24 de rate lunare.

„Noua campanie vine si ca urmare a interesului deosebit aratat de clienti pentru ofertele de refinantare derulate recent. Oferta de refinantare se pozitioneaza în topul celor mai atractive oferte de refinantare existenta în acest moment pe piata si vine în întampinarea nevoilor clientilor care îsi doresc atât sa îsi reduca obligatiile de plata de natura creditelor cât si sa beneficieze de ofertele atractive ale comerciantilor”, a declarat Roxana Cristea – Sef Departament Credite Negarantate in cadrul BCR.

În cadrul ofertei combinate, BCR ofera un bonus de 50 lei sub forma de cash back clientilor care vor achizitiona pachetul de credite (card de credit + credit de refinantare) si vor efectua o tranzactie de minim 50 lei pâna pe data de 3 martie 2012. Bonusul se va acorda pâna la 31.03.2012 în contul de card de credit.

In cadrul programului de loialitate derulat de BCR, pentru fiecare RON cheltuit la comerciantii acceptanti din tara, strainatate sau pe internet detinatorii cardurilor POWERCARD BCR câstiga puncte de loialitate. Totodata, POWERCARD BCR  ofera posesorilor si o asigurare de protectie a cumparaturilor, o asigurare de calatorie  si o asigurare medicala.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos