Mos Craciun cu dobanda mica

Mos Craciun cu dobanda mica

Nu este un secret pentru nimeni ca romanul are un apetit ridicat pentru cumparaturi in preajma sarbatorilor. Acest lucru este luat in calcul si de banci, care demareaza inaintea sfarsitului de an promotii la credite, concretizate in cele mai multe cazuri in reduceri de dobanzi si comisioane. Astfel, in luna octombrie si noiembrie intra “la

Nu este un secret pentru nimeni ca romanul are un apetit ridicat pentru cumparaturi in preajma sarbatorilor. Acest lucru este luat in calcul si de banci, care demareaza inaintea sfarsitului de an promotii la credite, concretizate in cele mai multe cazuri in reduceri de dobanzi si comisioane. Astfel, in luna octombrie si noiembrie intra “la reduceri” creditele de nevoi, cardurile de credit, dar si imprumuturile pentru locuinta. O parte din banci au demarat deja ofertele ocazionate de Sarbatorile de iarna, printre acestea numarandu-se BCR, Raiffeisen Bank, Bancpost, CEC, Alpha Bank sau ABN Amro, urmand ca in scurt timp si alti jucatori sa lanseze initiative similare.

In cazul celor de la Bancpost, miza in acest sfarsit de an este creditul de nevoi personale “Imediat”. Banca a lansat o noua campanie promotionala pentru acesta, in cadrul careia comisionul de acordare este 0. Oferta este valabila pentru imprumuturile acordate in lei si euro pana in data de 15 decembrie 2007. Clientii pot beneficia de 3 luni perioada de gratie, o caracteristica standard pentru toate creditele de nevoi personale acordate de Bancpost. "Creditul Imediat" are un plafon maxim de 15.000 euro sau echivalentul lor in RON sau franci elvetieni si se poate acorda pe o durata de 10 ani. Dobanda este de 9,95% pentru lei, 8,95% pentru euro si 7,95% pentru franci elvetieni.

La CEC sunt in promotie creditele cu garantii reale. Banca a demarat o campanie ce se desfasoara intre 1 noiembrie-31 decembrie si in cadrul careia creditele de nevoi personale cu ipoteca si cele pentru locuinte au dobanzi cu 2 puncte procentuale mai mici decat cele standard. De asemenea, comisionul de analiza este 0. Noua dobanda pentru creditul de consum cu ipoteca coboara astfel de la 12,25% al 10,25%, iar la creditul imobiliar la 7,58%, de la 9,58%. Dobanda promotionala se aplica pana la sfarsitului lunii februarie 2008, dupa ce se revine la cea standard. Pe de alta parte, clientii care au card de credit Mastercard CEC sau opteaza pentru unul pana la sfarsitului anului beneficiaza de dobanda 0% pe o perioada de pana la 100 zile. Aceasta dobanda se aplica pentru tranzactiile la comercianti si eliberarile de numerar efectuate pana la 29 februarie 2008.
 
O oferta similara au si cei de la Raiffeisen Bank. Banca a lansat o editie limitata a cardurilor sale de credit – Raiffeisen Bank Gold si Raiffeisen Bank Standard, dedicata aniversarii a 10 ani de la infiintarea bancii in Romania. Toti clientii care aplica pentru unul din cardurile de credit Raiffeisen Bank in perioada 15 octombrie – 31 decembrie 2007 beneficiaza de 0% dobanda pana la 31 ianuarie 2008, pentru toate cumparaturile cu cardul.

Si cardul de credit “Perfect” de la ABN Amro Bank beneficiaza de noi facilitati in acest sfarsit de an. Acestea includ o rata anuala a dobanzii redusa pana la 19,9%, comision de administrare anual 0, o schema de rate avantajoasa care permite achizitionarea unor bunuri cu valoare ridicata si plata lor in mai multe rate lunare fixe, cu o dobanda speciala, mai mica. In plus, “Card Perfect” ofera posibilitatea de a obtine numerar in avans, suma putand fi returnata in mai multe rate, cu o dobanda fixa avantajoasa.

Cel mai mare jucator din sistemul bancar, BCR, ofera pana la sfarsitul anului curent reduceri promotionale de dobanda pentru creditele ipotecare si cele de nevoi personale cu ipoteca acordate in euro. Dobanzile introductive (fixe pe primul an) pentru aceste produse scad cu aproximativ jumatate de procent pentru clientii standard, in timp ce clientii fideli beneficiaza de inca o reducere de 0,5 puncte procentuale. In viziunea BCR, clientii fideli sunt cei care au incasat de cel putin doua luni salariul intr-un cont curent deschis la BCR. Astfel, noua dobanda standard pentru creditul de nevoi cu ipoteca in euro Maxicredit Super au dobanda de 6,95%, iar creditele pentru locuinta in euro 5,8%. Bonusul de dobanda acordat clientilor fideli serveste BCR si pentru promovarea pachetului de cont curent, lansat la inceputul toamnei.

Ca si in cazul BCR, grecii de la Alpha Bank mizeaza in acest sfarsit de an pe creditele garantate cu ipoteca. Banca a renuntat la comisionul perceput la acordarea creditelor imobiliare, care era in mod obisnuit de 2% din suma. Spre deosebire de BCR, Alpha renunta la comision pentru toate tipurile de credite imobiliare si ipotecare, indiferent de moneda in care sunt contractate. De aceasta oferta pot beneficia cei care vor contracta un imprumut pana la sfarsitul anului curent. Banca acorda credite imobiliare in euro cu o dobanda fixa in primul an de 5,9%, apoi dobanda este variabila.

Ludmila Tcacenco

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos