Modificari in componenta Directoratului ASIROM

Modificari in componenta Directoratului ASIROM

In cursul sedintei a Consiliului de Supraveghere al ASIROM, care a avut loc in data de 6 iunie 2013, au fost hotarate cateva modificari de natura organizatorica in companie. Astfel, domnul Dan-Gabriel Sauer a fost eliberat din functie ca urmare a dorintei sale de a se dedica unei alte oportunitati profesionale. Incepand cu luna iulie,

In cursul sedintei a Consiliului de Supraveghere al ASIROM, care a avut loc in data de 6 iunie 2013, au fost hotarate cateva modificari de natura organizatorica in companie.

Astfel, domnul Dan-Gabriel Sauer a fost eliberat din functie ca urmare a dorintei sale de a se dedica unei alte oportunitati profesionale.

Incepand cu luna iulie, domnul Marek Gołębiewski va prelua functia de CFO conform organigramei in vigoare, fiind numit Membru al Directoratului ASIROM.

Domnul Marek Gołębiewski a terminat Facultatea de Studii Economice din Varsovia si face parte din grupul Vienna Insurance Group din 2001, fiind membru de directorat in compania PolisaŻycie TU S.A. Vienna Insurance Group, ocupand functia de CFO in Capitol Sp. z o.o. si alte numeroase functii in Compensa TU S.A. Vienna Insurance Group si Compensa TUnŻ S.A. Vienna Insurance Group.

In cadrul companiei ASIROM, domnul Gołębiewski va fi responsabil de diviziile de contabilitate, controlling si investitii.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos