Mobila pe card

Mobila pe card

BRD Finance si STAER au lansat astazi cardul Staer MasterCard, primul card de credit emis in parteneriat cu un producator de mobila. Cardul de credit co-branded este destinat achizitionarii de produse din magazinele Staer. La cumpararea cu cardul clientii vor beneficia de o reducere permanenta de 5% pentru produsele care nu fac parte dintr-o promotie

BRD Finance si STAER au lansat astazi cardul Staer MasterCard, primul card de credit emis in parteneriat cu un producator de mobila. Cardul de credit co-branded este destinat achizitionarii de produse din magazinele Staer. La cumpararea cu cardul clientii vor beneficia de o reducere permanenta de 5% pentru produsele care nu fac parte dintr-o promotie a firmei. Cardul poate fi utilizat atat in tara cat si in strainatate la comerciantii care afiseaza sigla Mastercard sau pentru retrageri de numerar de la ATM-uri. In cazul efectuarii de tranzactii in strainatate se va percepe un comision de 2%. Clientii pot opta pentru rambursarea sumelor utilizate fie lunar, in sume minime, fie integral, fara nici un cost, dupa o perioada de maximum 47 de zile. Pe masura ce cardul este utilizat mai mult la cumparaturi, dobanda platita scade de la 2,49% pe luna pentru sume mai mici de 800 RON, pana la 1,69% pe luna pentru valori de peste 4.000 RON.

"Speram ca circa jumatate din cei 300.000 clienti pe care ii avem anual sa devina posesori ai cardului Staer si sa contribuie la cresterea cifrei de afaceri suplimentar fata de cat ne bugetasem la sfarsitul anului trecut, insa nu putem estima deocamdata un procent pentru acest avans", a declarat Mirela Gotescu, director de marketing Staer.

Cardul Staer Mastercard poate fi obtinut pe baza unei documentatii minimale (actul de identitate si adeverinta de venit sau talonul de pensie), in orice magazin Staer. In cel mult 10 minute, clientii primesc un raspuns la solicitarea de emitere a cardului si pot realiza chiar o prima achizitie din limita acordata; ulterior, cardul personalizat este trimis clientului intr-un interval de maximum 2 saptamani. Taxa de emitere si de administrare a cardului pentru primul an este de 19,9 lei si este inclusa in primul extras de cont.

Utilizatorii cardului Staer beneficiaza de un un bonus oferit de BRD Finance, sub forma garantiei de transport/montaj pentru produsele cumparate cu acest card. Timp de o luna din momentul achizitiei, produsele cu valoarea intre 260-3.500 lei sunt garantate impotriva producerii unui eveniment neprevazut, caz in care clientii beneficiaza de rambursarea costurilor de reparatie sau a pretului bunului respectiv.

Producatorul de mobila Staer International Galati a realizat in 2006 o cifra de afaceri de circa 25 de milioane de euro si estimeaza pentru acest an o crestere a incasarilor la 30 de milioane de euro. Compania este prezenta cu magazine numai pe piata locala, la sfarsitul anului trecut reteaua locala ajungand la 35 de unitati.BRD Finance IFN S.A., filiala Grupului Societe Generale este specializata in credite de consum. Este prezenta pe piata romaneasca din 2004. BRD Finance a dezvoltat parteneriate comerciale cu firme de renume, fiind prezenta in peste 4.000 de magazine si retele de retail din Romania. Cardul STAER MasterCard este cel de-al 5-lea card MasterCard emis de BRD Finance dupa Rombiz, Daniel, Diverta si Boom.

Cosmin Meleaca
cosmin.meleaca@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos