MKB Nextebank lanseaza NexteMobile pentru smartphone

MKB Nextebank lanseaza NexteMobile pentru smartphone

Clientii MKB Nextebank pot realiza operatiuni si afla informatii financiare direct pe dispozitivele mobile smartphone folosind aplicatia NexteMobile pentru smartphone. Aplicatia este disponibila pentru dispozitivele Apple, BlackBerry si terminalele care utilizeaza sistemul de operare Android. Noua aplicatie NexteMobile pentru smartphone ofera clientilor posibilitatea realizarii de transferuri în lei catre diversi beneficiari, schimburi valutare, plata facturilor

Clientii MKB Nextebank pot realiza operatiuni si afla informatii financiare direct pe dispozitivele mobile smartphone folosind aplicatia NexteMobile pentru smartphone. Aplicatia este disponibila pentru dispozitivele Apple, BlackBerry si terminalele care utilizeaza sistemul de operare Android.

Noua aplicatie NexteMobile pentru smartphone ofera clientilor posibilitatea realizarii de transferuri în lei catre diversi beneficiari, schimburi valutare, plata facturilor de utilitati, constituiri si lichidari de depozite, generare de extrase de cont si vizualizare de rapoarte de tranzactii. De asemenea, utilizatorii pot localiza cele mai apropiate sucursale si bancomate ale bancii, pot afla cursuri de schimb si noutati despre produsele oferite de MKB Nextebank.

"Prin aplicatia NexteMobile pentru smartphone, dezvoltata pentru principalele sisteme de operare, aducem clientilor nostri un nou serviciu modern, sigur, rapid si eficient, adaptat nevoilor lor actuale. Aplicatia se alatura solutiei de mobile banking deja existente, aplicatiei de internet banking NexteOnline, serviciului NexteCall si sistemului de notificari InfoAlert, completând gama de servicii bancare la distanta, solutia pentru tot ce au nevoie clientii activi, independenti, moderni ." a declarat Anca Mitrica, Director Executiv Business Management al MKB Nextebank.

Aplicatia NexteMobile poate fi descarcata gratuit din AppStore, Google Play si BlackBerry App World. De asemenea, poate fi testata gratuit în cadrul standurilor special amenajate din sucursalele selectionate.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos