Millennium lanseaza un pachet de produse si servicii atasate contului curent

Millennium lanseaza un pachet de produse si servicii atasate contului curent

Noul pachet de pa banca portugheza, denumit Exclusiv, contine un cont curent in lei, cu dobanda de 7,5%, unul in valuta, un card de debit, acces la Internet Banking si Call Center. Cardul de debit este oferit gratuit, precum si Internet Bankingul si serviciile de Call Center. Acest pachet se adreseaza in principal persoanelor care

Noul pachet de pa banca portugheza, denumit Exclusiv, contine un cont curent in lei, cu dobanda de 7,5%, unul in valuta, un card de debit, acces la Internet Banking si Call Center. Cardul de debit este oferit gratuit, precum si Internet Bankingul si serviciile de Call Center. Acest pachet se adreseaza in principal persoanelor care obtin venituri peste medie si care isi incaseaza salariul prin banca. Astfel, pentru cei cu un salariu mai mare de 1.000 lei, banca acorda o reducere de 25% din pretul lunar al pachetului Exclusiv. Principala diferenta a pachetului Exclusiv fata de varianta de baza, denumita Activ, este contul curent in lei cu dobanda de 7,5%.

Potrivit bancii, pretul pachetului este cu cel putin 30% mai mic decat valoarea produselor si serviciilor achizitionate separat. De asemenea, cei care isi incaseaza salariul prin banca si au achizitionat un astfel de pachet beneficiaza de reduceri de costuri la alte produse si servicii ale bancii, precum descoperitul de cont, credite sau carduri de credit, precum si comision zero la retragerea de numerar prin bancomatele Millennium. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos