Millennium Bank si-a upgradat oferta creditelor cu ipoteca

Millennium Bank si-a upgradat oferta creditelor cu ipoteca

Millennium Bank a lansat o noua oferta de credite ipotecare si credite de nevoi personale cu ipoteca, adaptata actualelor conditii ale pietei. Structura de costuri pentru ambele tipuri de produse este foarte transparenta, fara comisioane ascunse, singurul comision fiind cel de acordare, de maximum 2%. Clientii Millennium Bank beneficiaza acum de gratuitate in ce priveste

Millennium Bank a lansat o noua oferta de credite ipotecare si credite de nevoi personale cu ipoteca, adaptata actualelor conditii ale pietei. Structura de costuri pentru ambele tipuri de produse este foarte transparenta, fara comisioane ascunse, singurul comision fiind cel de acordare, de maximum 2%. Clientii Millennium Bank beneficiaza acum de gratuitate in ce priveste comisioanele de analiza, de administrare si de rambursare anticipata.

Creditul Ipotecar de la Millennium Bank se acorda pe o perioada de pana la 30 de ani.

Finantarea poate ajunge pana la 70% din valoarea locuintei achizitionate si poate fi de maximum 300.000 de euro (sau echivalentul in lei). Creditul de Nevoi Personale cu Ipoteca ofera 65% din valoarea imobilului ipotecat si poate ajunge la maximum 150.000 de euro (sau echivalentul in lei). Imobilul ipotecat poate fi proprietatea solicitantului de credit sau a unei terte parti. Perioada de rambursare a Creditului de Nevoi Personale cu Ipoteca este de pana la 20 de ani.

Millennium Bank accepta o gama variata de surse de venituri – salarii, bonusuri, comisioane din vanzari, venituri din participarea la consilii de administratie si cenzori, drepturi de autor, venituri din chirii, dividende, venituri din activitati independente, pensii, venituri obtinute in strainatate, diurne, diurne navigatori. Banca permite maximum doi co-debitori (sot/sotie, partener, parinti, socri, copii, frati/ surori, cumnati/cumnate).

Clientii beneficiaza de asigurare de viata oferita gratuit de catre banca la achizitionarea unui Credit Ipotecar sau a unui Credit de Nevoi Personale cu Ipoteca.

Dobanda pentru cele doua produse este variabila si este actualizata la fiecare trei luni, in functie de evolutia indicatorilor EURIBOR/ROBOR la trei luni.

Campania de promovare pentru cele doua produse se va desfasura pana pe 17 aprilie, utilizand TV, print, online, outdoor si indoor. GMP Advertising este agentia care a creat conceptul publicitar, iar Initiative Media s-a ocupat de achizitia de spatiu media.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos