Millennium Bank returneaza pana la 100 lei lunar pentru cumparaturile cu cardul de debit atasat Contului de salariu

Millennium Bank returneaza pana la 100 lei lunar pentru cumparaturile cu cardul de debit atasat Contului de salariu

Clientii Millennium Bank pot primi bani înapoi pentru cumparaturile efectuate cu cardul de debit atasat Contului de salariu. Noua facilitate Card cu Bani Înapoi returneaza clientilor pana la 100 de lei lunar din valoarea cumparaturilor efectuate în supermarketuri si benzinarii de pe teritoriul Romaniei. Clientii primesc bonusul în urmatoarea luna direct în contul lor de

Clientii Millennium Bank pot primi bani înapoi pentru cumparaturile efectuate cu cardul de debit atasat Contului de salariu. Noua facilitate Card cu Bani Înapoi returneaza clientilor pana la 100 de lei lunar din valoarea cumparaturilor efectuate în supermarketuri si benzinarii de pe teritoriul Romaniei. Clientii primesc bonusul în urmatoarea luna direct în contul lor de salariu si îl pot folosi oricum doresc.

„Aceasta noua facilitate diferentiaza în mod semnificativ oferta de Cont de salariu a Millennium Bank, oferindu-i un real avantaj competitiv pe piata romaneasca prin intermediul unui beneficiu tangibil si consistent pentru client. Decizia de a recompensa platile efectuate la supermarketuri si benzinarii este strans legata de comportamentul clientilor, statisticile noastre indicand ca doua din trei cumparaturi achitate cu un card de debit în Romania sunt realizate la aceste categorii de comercianti. Cardul cu Bani Înapoi este un card de debit, si nu de credit, asadar clientii nu platesc nicio dobanda si, în plus, primesc bonusuri în bani”, a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank.

Clientii primesc înapoi 3%, în limita a 100 de lei lunar, din valoarea cumparaturilor de minimum 300 de lei. Suma minima de 300 de lei poate fi cumulata dintr-un numar nelimitat de tranzactii la supermarketuri si benzinarii, indiferent de valoarea individuala a acestora. Contul de salariu al Millennium Bank este destinat clientilor care îsi transfera în mod regulat salariul la banca. Contul este disponibil în lei si are zero comision de administrare, zero comision pentru retragerile de numerar de la bancomatele Millennium Bank, precum si pentru doua retrageri pe luna de la bancomatele altor banci, zero comision de administrare pentru serviciile Internet Banking si Call Center si zero comision de administrare, în primul an, pentru cardul de debit atasat contului. Lansarea facilitatii Card cu Bani Înapoi va fi promovata printr-o campanie publicitara dezvoltata pe TV, radio, print, outdoor si indoor.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos