Millennium Bank lanseaza, la aniversarea a cinci ani, oferte pentru economii si conturi de salarii

Millennium Bank lanseaza, la aniversarea a cinci ani, oferte pentru economii si conturi de salarii

Pentru a sarbatori aniversarea a cinci ani, Millennium Bank a lansat o gama de oferte centrate pe achizitia de noi clienti. Noul Depozit in lei de 5 stele, cu o maturitate de cinci luni si o dobanda generoasa de 6% pe an, insotit de deschiderea unui Cont de salariu, ofera noului client un cadou constand

Pentru a sarbatori aniversarea a cinci ani, Millennium Bank a lansat o gama de oferte centrate pe achizitia de noi clienti. Noul Depozit in lei de 5 stele, cu o maturitate de cinci luni si o dobanda generoasa de 6% pe an, insotit de deschiderea unui Cont de salariu, ofera noului client un cadou constand in suma echivalenta cu o dobanda anuala de 3%. In cazul in care este insotit de orice cont curent, Depozitul in lei de 5 stele aduce un cadou constand in suma echivalenta cu o dobanda anuala de 1,5%. De asemenea, in cadrul campaniei aniversare, Millennium Bank va rasplati cu un bonus de 200 de lei persoanele fizice care devin clienti si deschid un Cont de salariu la banca.

Campania are in centru pachetul Cont de salariu care ofera, printre altele, zero comision de administrare, zero comision pentru retragerile de la ATM-urile Millennium Bank, precum si pentru doua retrageri pe luna de la ATM-urile altor banci, zero comision de administrare pentru serviciile Internet Banking si Call Center si zero comision de administrare, in primul an, pentru cardul de debit. In plus, prin facilitatea Card cu Bani Inapoi, cardul de debit atasat Contului de salariu returneaza clientilor pana la 100 de lei lunar din valoarea cumparaturilor efectuate in supermarketuri si benzinarii.

Oferta aniversara va fi disponibila in sucursalele Millennium Bank in ultimul trimestru al anului. Clientii noi vor putea opta pentru unul dintre cele trei cadouri, ofertele nefiind cumulative. Regulamentul oficial al campaniei este disponibil pe www.millenniumbank.ro.

Campania de promovare pentru ofertele aniversare cu ocazia implinirii a cinci ani, denumita „La aniversarea noastra, tu primesti cadouri pentru economiile tale” foloseste radio, print, outdoor si reteaua de sucursale a bancii. Muzica folosita in spotul radio este piesa „Impreuna”, scrisa de trupa Holograf special pentru aceasta ocazie.
De-a lungul acestui trimestru, Millennium Bank va sarbatori cinci ani si prin alte initiative. Intreaga retea de sucursale va fi decorata special pentru aceasta ocazie, cu stickere care arata ca niste panglici de cadou, sprijinind ideea ca aceia care primesc cadourile sunt clientii.

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, si si-a inceput activitatea pe piata romaneasca pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in opt orase din tara. Banca se adreseaza atat populatiei, cat si companiilor, printr-o gama larga de produse.

Millennium bcp este un exemplu de succes pe piata bancara europeana. Fondata in 1985, Millennium bcp a inregistrat, in iunie 2012, active totale in valoare de 93 de miliarde de euro. Millennium este liderul pietei bancare private portugheze si este componenta a unor importanti indici bursieri nationali si internationali, in special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks si Euronext 100 – tranzactionati pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles si Amsterdam.

Grupul Millennium bcp are o retea de peste 1.700 de unitati si 21.500 de angajati.

Millennium bcp ofera o gama larga de produse si servicii, printre care produse de economisire, de investitii, imprumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurari, banking de investitii, private banking si managementul activelor, punand la dispozitie clientilor sai servicii specializate pe fiecare segment in parte. O atentie speciala este acordata serviciului Internet Banking, apreciat in Europa pentru calitatea si inovatia sa. De la infiintare, Millennium bcp a fost recunoscuta pentru dinamismul, inovatia, competitivitatea, rentabilitatea si puterea sa financiara. S-a remarcat ca lider incontestabil pe diferite zone in domeniul financiar din Portugalia si a devenit un pilon de referinta la nivel international in distributia de produse si servicii financiare. Grupul Millennium bcp activeaza in Portugalia (tara de origine), Polonia, Grecia, Romania, Elvetia, Mozambic, Angola, Macao, Franta si Luxemburg. Toate operatiunile se desfasoara sub brandul Millennium.
Millennium bcp pune accentul pe a crea valoare pe pietele alese conform unui profil de risc controlat si potentialului mare de crestere, pentru a sustine excelenta si inovatia in oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel international.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos