Millennium Bank isi extinde reteaua teritoriala

Millennium Bank isi extinde reteaua teritoriala

Millennium Bank vrea sa deschida pana la sfarsitul acestui an 38 de sucursale noi si sa ajunga la un numar de 80 de unitati, ceea ce va permite bancii sa fie prezenta in 21 de judete ale Romaniei. Astfel, instittutia de credit si-a propus sa deschida 20 de Credit Centers – unitati dedicate exclusiv persoanelor

Millennium Bank vrea sa deschida pana la sfarsitul acestui an 38 de sucursale noi si sa ajunga la un numar de 80 de unitati, ceea ce va permite bancii sa fie prezenta in 21 de judete ale Romaniei. Astfel, instittutia de credit si-a propus sa deschida 20 de Credit Centers – unitati dedicate exclusiv persoanelor fizice – si 18 Financial Centers – unitati care ofera produse si servicii atat persoanelor fizice, cat si companiilor, anunta Millennium Bank intr-un comunicat.

„Millennium Bank a inregistrat o crestere sustinuta pe piata locala, iar extinderea teritoriala ramane una dintre prioritatile noastre. Vrem sa fim prezenti in cat mai multe orase cu peste 100.000 de locuitori si sa ne apropiem tot mai mult de clienti. Pana la finalul anului 2008, planuim sa avem aproximativ 80 de sucursale,” a declarat Jose Toscano, director general al Millennium Bank.

In Bucuresti, Millennium Bank detine in acest moment un numar de 16 unitati, dintre care 12 Credit Centers, 3 Financial Centers si o sucursala de Private Banking. Pana la finalul acestui an, locuitorii capitalei vor avea la dispozitie o retea de 27 de unitati Millennium Bank, dintre care 20 de Credit Centers , 6 Financial Centers si o unitate de Private Banking.

In prezent banca are deschise unitati in Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj, Constanta, Iasi, Oradea, Ploiesti, Timisoara, urmand ca reteaua Millennium Bank sa se extinda si in orasele: Arad, Buzau, Baia Mare, Craiova, Galati, Piatra Neamt, Pitesti, Ramnicu Valcea, Satu Mare, Sibiu, Suceava si Targu Mures. 

Pentru a sustine dezvoltarea retelei de unitati bancare, echipa Millennium Bank va creste de la 560 de angajati in prezent, pana la 850 la finalul 2008, se mai arata in comunicat.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos