Millennium Bank isi dezvolta reteaua teritoriala

Millennium Bank isi dezvolta reteaua teritoriala

Millennium Bank demareaza lucrari pentru a-si dezvolta reteaua si pentru a oferi gama completa de produse si servicii retail, prin intermediul tuturor sucursalelor sale. Banca isi extinde acum activitatile in unitatile care aveau o oferta specializata de consumer finance si instaleaza si in acestea casierii, pentru a oferi servicii complete de retail. Lucrarile de dezvoltare

Millennium Bank demareaza lucrari pentru a-si dezvolta reteaua si pentru a oferi gama completa de produse si servicii retail, prin intermediul tuturor sucursalelor sale. Banca isi extinde acum activitatile in unitatile care aveau o oferta specializata de consumer finance si instaleaza si in acestea casierii, pentru a oferi servicii complete de retail. Lucrarile de dezvoltare vor avea loc intr-un numar total de 46 de unitati Millennium Bank, situate in 15 orase – Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Craiova, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Timisoara, Targu-Mures – incepand cu data de 13 iulie 2009.

„Am decis sa dezvoltam oferta de servicii pe care o oferim prin intermediul retelei teritoriale pentru a satisface mai bine nevoile clientilor nostri si pentru a le pune la dispozitie intreaga noastra oferta de retail, inclusiv operatiuni la casierii”, a declarat Jose Toscano, Director General Millennium Bank Romania.

Lucrarile de dezvoltare vor dura pana la trei saptamani in fiecare unitate si sunt planificate intre lunile iulie si octombrie 2009. Toate unitatile dintr-un oras incluse in acest program vor fi inchise in aceeasi perioada pentru lucrari. In acest interval, clientii vor beneficia de acces permanent la produsele si serviciile bancii, in cadrul sucursalelor locale care aveau daja casierii si ofereau servicii complete de retail inca de la deschiderea lor.

In prezent, Millennium Bank are 73 de unitati in Bucuresti si in 17 judete, care se adreseaza persoanelor fizice, companiilor si clientilor de Private Banking, printr-o gama larga de produse si servicii. Reteaua Millennium Bank va avea in total 75 de sucursale pana la finalul acestui an.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos