Millennium Bank a inceput sa dea credite prin Prima Casa doar in euro

Millennium Bank a inceput sa dea credite prin Prima Casa doar in euro

Millennium Bank a inceput sa dea credite prin programul Prima Casa, numai in moneda europeana, la o dobanda egala cu rata EURIBOR la 3 luni, plus 4 puncte procentuale, a anuntat, miercuri, banca. Clientii beneficiaza de gratuitate in privinta comisioanelor de analiza si de acordare, iar costul evaluarii locuintei este suportat de catre banca, se

Millennium Bank a inceput sa dea credite prin programul Prima Casa, numai in moneda europeana, la o dobanda egala cu rata EURIBOR la 3 luni, plus 4 puncte procentuale, a anuntat, miercuri, banca. Clientii beneficiaza de gratuitate in privinta comisioanelor de analiza si de acordare, iar costul evaluarii locuintei este suportat de catre banca, se arata in comunicat.

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) a alocat un plafon de 20,5 milioane euro pentru creditele prin Prima Casa ce pot fi acordate de Millennium Bank Romania, sustin reprezentantii bancii.

In cadrul programului guvernamental "Prima Casa" au depus initial oferte 20 de banci: BCR, BRD-SocGen, Raiffeisen Bank, CEC Bank, Alpha Bank, Volksbank, Banca Transilvania, Bancpost, Banca Romaneasca, Piraeus Bank, Bank Leumi, ATEbank, Intesa Sanpaolo Bank, Credit Europe Bank, OTP Bank, Unicredit tiriac Bank, ING Bank, Emporiki, Millennium Bank si Garanti Bank. Ulterior, ING Bank a anuntat ca renunta sa mai participe la program si ca va lansa in aceasta vara un produs similar celor din "Prima Casa", in limita a 80.000 de euro pentru fiecare imprumut.

Plafonul stabilit de guvern pentru creditele date prin "Prima Casa" este de un miliard euro, iar fiecarei banci i-a fost alocata o limita a volumului imprumuturilor in sistem pro-rata, in functie de oferta depusa initial.

Millennium Bank, subsidiara celui mai mare grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, si-a inceput activitatea pe piata romaneasca in 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in opt orase din tara. In prezent, Millennium Bank are 73 de unitati in Romania.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos