Millennium Bank a extins programul de rate aferent cardurilor de credite destinate persoanelor fizice

Millennium Bank a extins programul de rate aferent cardurilor de credite destinate persoanelor fizice

 Millennium Bank extinde, incepand din luna aprilie, programul de rate asociat Cardurilor de Credit pentru persoane fizice, atat pentru tranzactiile din luna curenta, cat si pentru cele din luna anterioara. Aceasta facilitate se poate accesa printr-o simpla solicitare a detinatorului de card principal catre serviciul Call Center al Millennium Bank, la numarul 0 801 000

 Millennium Bank extinde, incepand din luna aprilie, programul de rate asociat Cardurilor de Credit pentru persoane fizice, atat pentru tranzactiile din luna curenta, cat si pentru cele din luna anterioara.

Aceasta facilitate se poate accesa printr-o simpla solicitare a detinatorului de card principal catre serviciul Call Center al Millennium Bank, la numarul 0 801 000 111 (Romtelecom) sau *2111 (Orange si Vodafone). Pentru activarea acestei optiuni nu este necesara prezentarea la banca a unor documente aditionale.

Planul de rate poate fi realizat numai pentru tranzactiile efectuate la comercianti in tara sau strainatate (o tranzactie, sau mai multe tranzactii cumulate, in valoare de minim 500 lei. Suma tranzactionata poate fi rambursata in rate lunare fixe, minim 3 si maxim 60, cu o dobanda avantajoasa de 17% pe an.

Millennium Bank ofera clientilor sai, persoane fizice, posibilitatea optarii intre Cardul de Credit Clasic cu o limita maxima de 20.000 lei si Cardul de Credit Gold cu o limita maxima de 50.000 lei.  

Cardul de credit se acorda pe o perioada de 3 ani cu posibilitatea de reinnoire automata. Clientii pot beneficia de o perioada de gratie de pana la 55 de zile pentru tranzactiile la POS daca  ramburseaza intreaga suma utilizata pana la data scadenta. Suma minima pe care clientul trebuie sa o ramburseze este de 3% din tranzactiile efectuate, plus 100% dobanzi si comisioane, si rata aferenta Planului de Rate.

Cardul de credit mai ofera mai multe beneficii precum: utilizarea internationala, cu facilitatea conversie valutara efectuata automat; direct debit la data scadenta pentru suma minima de plata definita de client; personalizarea sumei zilnice de tranzactionare pentru ATM si POS. De asemenea clinetii pot avea acces la serviciul de Internet Banking, care asigura planificarea si controlul cheltuielilor, se mai arata in comunicat.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos