Millennium Bank a castigat in notorietate pe piata romaneasca

Millennium Bank a castigat in notorietate pe piata romaneasca

Dupa doar noua luni de operare pe piata locala, Millennium Bank se situeaza pe locul 9 in topul brandurilor bancare cu un indicator mare de recunoastere asistata, se precizeaza intr-un comunicat de presa remis de banca portugheza. Millennium Bank are o recunoastere asistata de 71% si o notorietate spontana de 17%, conform datelor celui mai

Dupa doar noua luni de operare pe piata locala, Millennium Bank se situeaza pe locul 9 in topul brandurilor bancare cu un indicator mare de recunoastere asistata, se precizeaza intr-un comunicat de presa remis de banca portugheza. Millennium Bank are o recunoastere asistata de 71% si o notorietate spontana de 17%, conform datelor celui mai recent studiu de piata realizat de Daedalus Consulting/MillwardBrown pentru Millennium Bank.

Studiul de piata arata ca valoarea indicatorului de recunoastere asistata a bancii a crescut cu 15%, din decembrie 2007, pana in iulie 2008. De asemenea, indicatorul de notorietate spontana a crescut de la aproximativ 11% – la finalul anului trecut – la 17% in iulie 2008, dupa noua luni de la lansarea bancii in Romania.

“Rezultatele cercetarii subliniaza faptul ca Millennium Bank a acumulat un capital de imagine semnificativ. Indicatorii de performanta identificati prin acest studiu confirma coerenta strategiei noastre de comunicare, pe termen mediu si lung. Ne bucuram ca brandul Millennium Bank beneficiaza deja de o identitate puternica, usor de recunoscut, avand in vedere concurenta solida din domeniul bancar”, a declarat Cristina Bold, Head of Corporate Communications, Millennium Bank Romania.

Studiul a fost realizat in noua valuri de cercetare, pe un esantion reprezentativ national, in perioada 17 septembrie 2007 – 20 iulie 2008. Au fost intervievate fata in fata 3.013 de persoane, cu varste intre 18 si 55 de ani, din mediul urban (orase cu peste 50.000 de locuitori), cu un venit lunar de peste 150 EUR de persoana. Marja de eroare a studiului este de +/- 1,8%.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos