Mega oferta pentru economiile tale

Mega oferta pentru economiile tale

BCR a lansat pentru clientii sai persoane fizice un nou depozit in lei pe 2 ani cu dobanda fixa de 14% la scadenta – MaxiPlus, informeaza banca intr-un comunicat de presa. “Evolutiile recente ale pietei bancare arata ca romanii au redevenit preocupati sa economiseasca. Acest lucru este un semnal bun pentru o tara care are

BCR a lansat pentru clientii sai persoane fizice un nou depozit in lei pe 2 ani cu dobanda fixa de 14% la scadenta – MaxiPlus, informeaza banca intr-un comunicat de presa. “Evolutiile recente ale pietei bancare arata ca romanii au redevenit preocupati sa economiseasca. Acest lucru este un semnal bun pentru o tara care are una dintre cele mai scazute rate de economisire si care, in contextul international actual, trebuie sa-si revizuiasca modelul de crestere. Venim, astfel, in intampinarea lor cu o oferta deosebita – depozit pe 24 de luni, dobanda fixa de 14% la scadenta, fara comision de retragere. In plus, daca clientii doresc sa isi retraga banii inainte de termen beneficiaza de dobanzi extreme de atractive”, a declarant Catalina Nicoleta Zincenco, Sef Departament in cadrul Directiei de Management al Produselor Retail din cadrul BCR. In plus, pentru depozitele constituite prin intermediul serviciului de canale alternative BCR dobanda ajunge la 14,5% la scadenta.
 
Depozitul MaxiPlus nu are o suma minima de deschidere iar la scadenta, sau oricand dupa aceasta data clientii NU platesc comision de retragere numerar. In cazul in care clientii lichideaza depozitul inainte de data scadentei, banca bonifica urmatoarele dobanzi pentru perioada de detinere a depozitului:
 
·    pana la 6 luni: 3% pe an

·    6 – 12 luni: 4% pe an

·    12 – 18 luni: 5% pe an

·    18 – 24 luni, exclusiv data scadentei: 6% pe an
 
De asemenea, BCR majoreaza, incepand de astazi, dobanzile la depozitele in EUR cu 0,5pp pentru toate maturitatile. “In prima jumatate a acestui an depozitele in lei atrase de la populatie, la nivelul sistemului bancar romanesc, s-au majorat cu 7% (iunie 2011 fata de iunie 2010), ritm dublu fata de semestrul intai din anul precedent. Pe primul loc in topul romanilor care au economisit se numara bucurestenii, urmati de olteni si ardeleni. Pe urmatoarele locuri se situeaza moldovenii si muntenii. Desi trendul este pozitiv, ramane inca prezent un element de vulnerabilitate: scadentele foarte scurte ale depozitelor (95% sunt pana la 1 an), in ciuda faptului ca, de regula, ele sunt destul de stabile. Probabil ca si oferta bancilor pe maturitati mai lungi nu a reusit pana acum sa fie suficient de atractiva pentru a modifica acest comportament”, a precizat Catalina Nicoleta Zincenco, Sef Departament in cadrul Directiei de Management al Produselor Retail din cadrul BCR.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos