mea, un pachet de servicii conceput special pentru afaceri in crestere

mea, un pachet de servicii conceput special pentru afaceri in crestere

Pachetul este primul dedicat clientilor cu cifra de afaceri anuala sub 500.000 de euro Banca Romaneasca lanseaza pachetul "Afacerea mea", un instrument bancar destinat intreprinderilor mici, pachet care include produsele si serviciile bancare cel mai des utilizate de aceasta categorie de clienti companii. Pachetul de plati "Afacerea mea" permite clientilor persoane juridice si persoane fizice

Pachetul este primul dedicat clientilor cu cifra de afaceri anuala sub 500.000 de euro

Banca Romaneasca lanseaza pachetul "Afacerea mea", un instrument bancar destinat intreprinderilor mici, pachet care include produsele si serviciile bancare cel mai des utilizate de aceasta categorie de clienti companii.
Pachetul de plati "Afacerea mea" permite clientilor persoane juridice si persoane fizice autorizate, indiferent de forma de organizare, un contact permanent cu fondurile lor – 24 de ore din 24 -, 7 zile pe saptamana, prin folosirea cardului de debit sau a serviciului de internet banking.
In componenta pachetului intra:
contul curent pentru persoane juridice
serviciul de Internet Banking
cardul Visa Business.
Avantajele oferite de banca sunt comision unic pentru cele trei produse, mobilitate prin acces 24/7 la cont, precum si recompensare financiara raportata la volumul de tranzactii efectuate prin conturile deschise, cu o recompensa maxima lunara de 80 de lei, virata clientilor in data de 5 a fiecarei luni.
"Este primul produs dedicat clientilor cu cifra de afaceri anuala sub 500.000 de euro, dar cu business in crestere. Practic, acesti mici intreprinzatori sunt, de fapt, motorul economiei si au nevoie de o incurajare si din partea bancilor. Apeland la acest pachet, ei beneficiaza de o reducere semnificativa a costurilor cu serviciile bancare", a declarat Dan Grigoriu, Director Divizia Produse si Segmente Retail.
Noul pachet lansat de Banca Romaneasca inseamna economii de timp si de costuri pentru un segment foarte important de clienti.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos