Mastercard lanseaza un card de debit pentru imigrantii din Anglia

Mastercard lanseaza un card de debit pentru imigrantii din Anglia

Mastercard va lansa impreuna cu Tuxedo cardul de debit "Blue Diamond". Acest card este adresat imigrantilor din Marea Britanie care il vor putea utiliza fara a fi nevoiti sa deschida un cont bancar, potrvit Mediafax. Imigrantii si cei circa sase milioane de cetateni britanici care nu au un cont bancar vor putea alimenta acest tip

Mastercard va lansa impreuna cu Tuxedo cardul de debit "Blue Diamond". Acest card este adresat imigrantilor din Marea Britanie care il vor putea utiliza fara a fi nevoiti sa deschida un cont bancar, potrvit Mediafax. Imigrantii si cei circa sase milioane de cetateni britanici care nu au un cont bancar vor putea alimenta acest tip de card cu bani la sucursalele bancilor Barclays si la oficiile postale. Cardul poate fi utilizat si pentru transferurile externe iar oficialii din cadrul companiei Tuxedo spera sa obtina o cota de piata din cea detinuta in mod traditional de companii precum Western Union sau MoneyGram.

Noul tip de card Blue Diamond va beneficia de o publicitate agresiva, in special la punctele de sosire in Marea Britanie a imigrantilor, precum statia Victoria din Londra, dar si in Bulgaria si Polonia. Autoritatile britanice apreciaza ca circa 1.000 de imigranti est-europeni sosesc zilnic in Marea Britanie.

Cardul, care va fi vandut in magazine la un pret de 9,95 de lire sterline, va putea fi utilizat la aproape toate bancomatele, comisionul perceput de fiecare data fiind de 1,5 lire sterline.
Oficialii companiei Tuxedo sustin ca acest card poate fi folosit in aproximativ noua milioane de locatii din peste 100 de tari.

Sursa: Mediafax

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos