Marius Popescu, numit Director General al ING Asigurari de Viata Romania

Marius Popescu, numit Director General al ING Asigurari de Viata Romania

Marius Popescu a fost desemnat CEO al ING Asigurari de Viata Romania, lider al pietei de profil, mandatul acestuia urmand sa fie supus aprobarii Autoritatii de Supraveghere Financiara. Succesorul pentru functia de Director General al ING Pensii va fi desemnat si anuntat ulterior. În cei opt ani petrecuti in cadrul Grupului ING, Marius Popescu (39

Marius Popescu a fost desemnat CEO al ING Asigurari de Viata Romania, lider al pietei de profil, mandatul acestuia urmand sa fie supus aprobarii Autoritatii de Supraveghere Financiara. Succesorul pentru functia de Director General al ING Pensii va fi desemnat si anuntat ulterior.

În cei opt ani petrecuti in cadrul Grupului ING, Marius Popescu (39 ani) a detinut pozitia de Manager de Investitii al ING Asigurari de Viata (2005 – 2008), ulterior preluand mandatul de Director General al ING Investment Management Romania (2008 – 2010). În 2010, Marius Popescu s-a alaturat echipei ING Pensii, contribuind din pozitia de Director General la succesul acesteia pe piata pensiilor private din Romania. Începand cu iulie 2012, Popescu ocupa si pozitia de Presedinte al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania (APAPR).

În paralel cu preluarea mandatului de la ING Pensii, Marius Popescu a fost implicat in deciziile strategice din cadrul ING Asigurari de Viata, fiind membru in Consiliul de Administratie al companiei.

Marius Popescu este absolvent al programului MBA in cadrul Universitatii Saint Mary din Halifax, Canada (1999 – 2001), studii completate de numeroase certificari internationale in domeniul financiar: CFA (Chartered Financial Analyst, fiind membru al Toronto CFA Society si CFA Romania), ACCA (Chartered Certified Accountant), CGA (Certified General Accountant, membru al CGA Canada). Recent, Marius Popescu a absolvit General Management Program, al prestigioasei Harvard Business School.
„Planurile ING Asigurari de Viata pe termen lung sunt ambitioase si ma simt onorat sa preiau responsabilitatile legate de consolidarea si dezvoltarea sustenabila a activitatii din Romania, in interesul clientilor nostri actuali si viitori. Totodata, angajamentul meu vizeaza identificarea oportunitatilor prin care potentialul major al pietei de asigurari de viata din Romania poate fi valorificat si promovarea rolului social al asigurarilor de viata, acela de a proteja financiar oamenii si familiile acestora in situatii mai putin placute si neprevazute, respectiv de a le creste calitatea vietii”, declara Marius Popescu.
Marius Popescu ii urmeaza in functia de Director General al ING Asigurari de Viata lui Bram Boon, care a detinut aceasta pozitie pe parcursul a doua mandate: 2004 – 2008 si 2012 – 2013.

„Dupa aproape un an petrecut in Romania, sunt bucuros ca mi-am atins obiectivele stabilite la inceputul acestui al doilea mandat, acelea de a asigura continuitatea strategiei companiei si de a pregati un succesor. Predau din nou stafeta unui roman integru si profesionist, care a contribuit de-a lungul timpului cu viziunea sa strategica, cunostintele si experienta sa la rezultatele diviziilor de asigurari, investitii si pensii ale Grupului ING in Romania. Sunt convins ca Marius va continua sa gestioneze cu succes proiectele majore de investitii pe care ni le-am asumat pe termen lung in beneficiul clientilor nostri. Am incredere ca impreuna cu echipa de profesionisti din Romania pe care o are alaturi va continua povestea de succes si de <<viata>> inceputa acum 16 ani de ING Asigurari”, a declarat Bram Boon.

Bram Boon va ramane membru al Consiliului de Administratie pana in luna octombrie 2013.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos