Marea frauda bancara: VISA investigheaza Euronet

Marea frauda bancara: VISA investigheaza Euronet

Compania americana Euronet este singurul procesator de carduri implicat in cea mai mare suspiciune de frauda pe acest segment de piata si se afla in prezent sub investigatia organizatiei de plata Visa, dupa ce cardurile a cel putin câteva mii de clienti au fost afectate de o bresa in sistemul de securitate al procestorului, potrivit

Compania americana Euronet este singurul procesator de carduri implicat in cea mai mare suspiciune de frauda pe acest segment de piata si se afla in prezent sub investigatia organizatiei de plata Visa, dupa ce cardurile a cel putin câteva mii de clienti au fost afectate de o bresa in sistemul de securitate al procestorului, potrivit unor surse din piata cardurilor, citate de Ziarul Financiar.

"Investigatia este realizata de VISA la nivelul Euronet. Doar acest procesator a fost implicat. Doar acest procesator este sub investigatie. Ancheta este în derulare. Nu sunt informatii noi fata de ziua precedenta", au declarat sursele citate.

Surse din piata spun ca bresa de securitate a aparut în cazul cardurilor cu care s-au facut tranzactii în benzinariile OMV Petrom în perioada mai-decembrie 2011. Reprezentantii OMV Petrom au afirmat ca datele despre carduri sunt stocate în sistemele companiei, fiind transferate bancii în forma criptata.

 

Integral in ZF

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos