Manualul cumparatorilor de case

Manualul cumparatorilor de case

Prin cea de-a doua editie a cartii "Cum sa-ti cumperi o casa", Maria Seder Neda, redactor al saptamanalului Capital, ofera cititorilor sai un ghid pentru cumparatorii de case si apartamente. Practic, prin intermediul acestor file autorul sta de vorba cu tine si, in acelasi timp, iti raspunde la intrebarile firesti care te framanta, in postura

Prin cea de-a doua editie a cartii "Cum sa-ti cumperi o casa", Maria Seder Neda, redactor al saptamanalului Capital, ofera cititorilor sai un ghid pentru cumparatorii de case si apartamente. Practic, prin intermediul acestor file autorul sta de vorba cu tine si, in acelasi timp, iti raspunde la intrebarile firesti care te framanta, in postura de cumparator: Stii unde sa cauti? Cum verifici o casa sau actele de proprietate? Cum calculezi pretul pe care ti-l poti permite? Iata asadar cateva intrebari-cheie la care trebuie sa stii raspunsul inainte de a-ti cumpara locuinta.

Este un manual prin intermediul caruia Maria Seder Neda da consultanta in acest domeniu, prezinta studii de caz, inclusiv cunostintele esentiale de care ai nevoie inainte de a porni intr-o tranzactie. Dupa lecturarea lui poti fi sigur ca-ti vei ghida cu precizie si siguranta pasii: de la contractarea unui credit, actele de care ai nevoie, cautarea unei locuinte prin mica publicitate, pana la metodele eficiente de a obtine suma necesara printr-un credit, chiar daca nu intrunesti punctajul unei banci.

"Cum sa-ti cumperi o casa" mai poate fi cartea de capatai pentru cei care vor sa afle cea mai neteda cale catre un credit ipotecar sau imobiliar, cu exemple concrete (cine acorda credite ipotecare si in ce conditii, respectiv etapele pe care trebuie sa le urmeze). De asemenea, gasesti detalii despre alte cheltuielile suplimentare care pot aparea din senin, inclusiv despre cele pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand analizezi o casa. Despre strategia de a negocia pretul casei, care material de constructie este cel mai bun ori despre cum poti cumpara o casa aflata in stadiul de proiect, tot aici gasesti informatiile.

Mai multe informatii juste despre jurnalista Maria Seder Neda are cu siguranta fostul redactor-sef al aceleiasi publicatii, Andreea Rosca, pentru care Maria "este un jurnalist cu pregatire de specialist in tranzactii imobiliare. Experienta si obiectivitatea pe care le-a capatat de-a lungul timpului, fiind obisnuita sa gandedasca din punct de vedere al cititorului, fac din cartea ei o lucrare usor de citit, dar plina de informatiile concrete necesare pentru a lua o decizie intr-un context atat de agitat precum cel de pe piata imobiliara romaneasca."

Cartea poate fi achizitionata in cadrul Targului de Case ce se desfasoara in aceste zile la Sphera Building Center, la un pret de 8,5 RON.

Nicoleta Margineanu
nicoleta.margineanu@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos