MAI face leasing pentru un nou parc auto

Ministerul Administratiei si Internelor a fost autorizat de Guvern, la finele anului trecut, sa atribuie contracte multianuale de furnizare prin leasing financiar, pe o perioada de trei ani, cu o valoare totala de 765 milioane lei, pentru achizitia de autospeciale, microbuze, autobuze si ambulante. Achizitiile au fost justificate prin asigurarea "mobilitatii terestre" necesare desfasurarii in

Ministerul Administratiei si Internelor a fost autorizat de Guvern, la finele anului trecut, sa atribuie contracte multianuale de furnizare prin leasing financiar, pe o perioada de trei ani, cu o valoare totala de 765 milioane lei, pentru achizitia de autospeciale, microbuze, autobuze si ambulante. Achizitiile au fost justificate prin asigurarea "mobilitatii terestre" necesare desfasurarii in bune conditii a activitatii acestui minister.
Contractele vor fi incredintate conform OU 34/2006 privind achizitiile publice, iar sumele aferente avansului, ratelor de leasing, valorii reziduale, comisioanelor si taxelor vor fi asigurate de la bugetul de stat.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos