Lumea copiilor de la banca

Lumea copiilor de la banca

OTP Bank Romania implementeaza un proiect mai putin obisnuit pe piata romaneasca. Institutia se gandeste si la copiii clientilor care trec pragul sucursalelor si le-a amenajat amenjat spatii de joaca speciale in unitatile sale. Cei mici gasesc aici creioane colorate, tabla pentru desenat, scaunele, masute si jucarii. Pana in prezent, banca a amenajat astfel de

OTP Bank Romania implementeaza un proiect mai putin obisnuit pe piata romaneasca. Institutia se gandeste si la copiii clientilor care trec pragul sucursalelor si le-a amenajat amenjat spatii de joaca speciale in unitatile sale. Cei mici gasesc aici creioane colorate, tabla pentru desenat, scaunele, masute si jucarii. Pana in prezent, banca a amenajat astfel de spatii de joaca in 41 din cele 105 unitati pe care le detine in Romania.

Primul spatiu de joaca pentru copii a fost amenajat in unitatea din Piata Muncii, Bucuresti, la sfarsitul anului trecut. Ca urmare a reactiilor pozitive din partea clientilor si a copiilor acestora, proiectul a fost extins la nivel national, iar in cursul lunii aprilie 2009, alte 40 de spatii de joaca au fost amenajate in unitati din 32 de  judete ale tarii.

„Ne respectam clientii, lucru pe care il demonstram, nu numai prin produse si servicii inovative, de calitate, dar si prin proiecte care aduc o valoare adaugata experientei clientilor cu institutia pe care o reprezentam. Coltul de joaca pentru copii este o surpriza placuta pentru micutii care pasesc in unitatile bancii, dar si un sprijin pentru parinti, care se pot ocupa de operatiunile bancare, oferindu-le in acest timp copiilor o activitate atractiva, specifica varstei lor.”, a declarat Laszlo Diosi, directorul general al OTP Bank  Romania.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos