Locuinte de 120 milioane euro, toate intr-un singur loc: Timon

Locuinte de 120 milioane euro, toate intr-un singur loc: Timon

Dezvoltatorii imobiliari au pus in vanzare la targul imobiliar TIMON, organizat in Bucuresti in perioada 14-18 martie, peste 1.000 de locuinte noi, cu o valoare de circa 120 de milioane de euro, a declarat directorul expozitiei, Vlad Vlasceanu. "La acest targ sunt lansate oferte de apartamente, vile, penthouse-uri si locuinte de lux. Sunt oferte de

Dezvoltatorii imobiliari au pus in vanzare la targul imobiliar TIMON, organizat in Bucuresti in perioada 14-18 martie, peste 1.000 de locuinte noi, cu o valoare de circa 120 de milioane de euro, a declarat directorul expozitiei, Vlad Vlasceanu. "La acest targ sunt lansate oferte de apartamente, vile, penthouse-uri si locuinte de lux. Sunt oferte de garsoniere pe malul marii, la Costinesti, cu preturi pornind de la 39.000 euro, apartamente in blocuri sau in vile, cu valori de aproximativ 120.000 euro, pana la oferte de apartamente de lux, valorand in jur de 600.000 euro", a precizat Vlasceanu pentru Mediafax.         

Dezvoltatorii au lansat zece proiecte noi, atat in Bucuresti cat si in alte orase, precum Brasov. Unele locuinte vor fi amplasate pe litoral.

Majoritatea expozantilor au anuntat oferte speciale pentru contractarile pe perioada targului, iar bancile comerciale comerciale prezente au de asemenea promotii.

www.banipentrucase.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos