Loc de munca disponibil la Banca Transilvania

Loc de munca disponibil la Banca Transilvania

Nu numai persoanele cu pregatire economica isi gasesc locul intr-o institutie financiar-bancara. Bancile cauta specialisti din alte domenii pentru acoperirea unor posturi specilizate, precum juristi, programatori si experti in IT, resurse umane sau evaluatori. Pentru acestia din urma, o astfel de oportunitate de angajare vine din partea Bancii Transilvania, care pune la bataie un post

Nu numai persoanele cu pregatire economica isi gasesc locul intr-o institutie financiar-bancara. Bancile cauta specialisti din alte domenii pentru acoperirea unor posturi specilizate, precum juristi, programatori si experti in IT, resurse umane sau evaluatori. Pentru acestia din urma, o astfel de oportunitate de angajare vine din partea Bancii Transilvania, care pune la bataie un post de evaluator in Bucuresti.

Institutia creditoare cauta absolventi de studii superioare tehnice (constructii sau mecanica) si ai cursurilor ANEVAR pentru a munci in banca pe pozitia de evaluator. Alte cerinte formulate de Banca Transilvania pentru candidatii pentru acest post sunt urmatoarele:
– capacitate de analiza si sinteza
– responsabilitate crescuta
– abilitati excelente de comunicare
– spirit de echipa, dinamism
– meticulozitate, atentie la detalii
– atitudine corecta si prietenoasa fata de clienti
– operativitate, memorie vizuala
– rezistenta la stres si la efort prelungit
– cunostinte de operare PC (Word, Excel)
– cunoasterea limbii engleze constituie un avantaj

De asemenea, experienta anterioara de lucru in banca constituie un avantaj. De cealaltat parte, Banca Transilvania ofera un pachet salarial motivant si oportunitati de dezvoltare a carierei, prin integrarea intr-o echipa de profesionisti si in cadrul unui mediu dinamic si competitiv.

Cei interesati sa aplice la acest job trebuie sa trimita un CV si o scrisoare de intentie la mail-ul HRBucuresti@bancatransilvania.ro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos