Liviu Stoicescu se alatura conducerii ASTRA Asigurari

Liviu Stoicescu se alatura conducerii ASTRA Asigurari

Liviu Stoicescu se alatura conducerii ASTRA Asigurari Liviu Stoicescu, presedintele Biroului Asiguratorilor de Autovehicule din Romania (Biroul National Carte Verde-BAAR), se alatura echipei Astra Asigurari, fiind propus de Consiliul de Supraveghere al societatii ca membru in directorat. El va exercita aceasta functie dupa primirea avizului Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA). Ca presedinte al BAAR,

Liviu Stoicescu se alatura conducerii ASTRA Asigurari Liviu Stoicescu, presedintele Biroului Asiguratorilor de Autovehicule din Romania (Biroul National Carte Verde-BAAR), se alatura echipei Astra Asigurari, fiind propus de Consiliul de Supraveghere al societatii ca membru in directorat. El va exercita aceasta functie dupa primirea avizului Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).

Ca presedinte al BAAR, Liviu Stoicescu (47 de ani) a reprezentat piata de asigurari din Romania in Adunarea Generala a Consiliului Birourilor de la Bruxelles si a fost ales membru in nu mai putin de patru comitete de conducere.

Este un reputat specialist in materie de Carte Verde, a consolidat relatiile de colaborare cu alte Birouri Nationale si a semnat din partea BAAR Acordul Multilateral pentru libera trecere a autovehiculelor, fara controlul RCA la frontiera cu SEE, conditie de aderare la Uniunea Europena. Si-a inceput cariera in asigurari in anul 1990 ca inspector de daune la ADAS, iar in perioada 1996-1999 a fost inspector de daune la ASTRA Asigurari. Din anul 2000 s-a alaturat echipei Omniasig unde a ocupat mai multe posturi de conducere.

Liviu Stoicescu si-a incheiat mandatul de membru in directoratul Omniasig VIG (2008-2012) si director al Directiei Asigurari Auto a aceleasi companii. Este de peste zece ani presedintele BAAR.

Despre ASTRA Asigurari

ASTRA Asigurari activeaza pe piata din Romania de peste doua decenii. Compania s-a desprins in 1991 din fostul ADAS, colosul asigurarilor detinut in anii `90 de catre Statul Roman. ASTRA Asigurari a beneficiat astfel de experienta dobandita pe piata nationala si internationala, incepandu-si activitatea cu o echipa puternica de profesionisti in domeniul asigurarilor. Din 1991, compania a trecut printr-un proces de transformare si innoire, iar strategia de business adoptata in ultimii ani a dat rezultate vizibile.

In 2010, 2011 si 2012 rezultatele financiare au plasat ASTRA Asigurari in pozitia de lider de piata. Compania s-a axat in special pe segmentul de retail si a dezvoltat parteneriate de interconectare cu cei mai importanti brokeri ai pietei, prin intermediul celui mai dinamic canal de vanzare din Romania.

ASTRA Asigurari a deschis doua sucursale in afara teritoriului Romaniei, in Ungaria, la finalul anului 2010 (ASTRA BIZTOSITO), respectiv in Slovacia (ASTRA POISTOVNA) in decembrie 2012.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos