Lista bancilor care fac angajari in aceasta luna

Lista bancilor care fac angajari in aceasta luna

Numarul joburilor vacante in domeniul financiar-bancar este de aproximativ 1.200 de posturi in ianuarie, in scadere cu peste 25% fata de luna trecuta. Cele mai multe oferte disponibile sunt in asigurari, in timp ce  bancile recruteaza doar punctual, pentru a inlocui cateva plecari sau demiteri. Ofertele de angajare din domeniul bancar sunt mult mai sarace

Numarul joburilor vacante in domeniul financiar-bancar este de aproximativ 1.200 de posturi in ianuarie, in scadere cu peste 25% fata de luna trecuta. Cele mai multe oferte disponibile sunt in asigurari, in timp ce  bancile recruteaza doar punctual, pentru a inlocui cateva plecari sau demiteri. Ofertele de angajare din domeniul bancar sunt mult mai sarace decat anul trecut, numarul anunturilor de recrutare fiind cu 27% mai mic decat in decembrie 2010, potrivit indicelui Balaur.ro, citate de Realitatea TV.

Potrivit anunturilor postate pe site-urile de recrutare, bancile cauta in special consilieri bancari, auditori interni, manageri de produs si personal IT. Majoritatea posturilor cer experienta de minim 2 ani in domeniul financiar-bancar, iar concurenta este, in medie, de 250-300 de CV-uri pe fiecare post vacant.
 

BCR are cele mai multe oferte de angajare, atat pentru sediul central, cat si pentru sucursale din tara. Pozitiile disponibile in momentul de fata pentru Bucuresti sunt de manageri de produs, analisti de suport, auditori pe perioada determinata, manageri de project finance, programatori si administratori de retele. Orasele in care BCR face recrutari in ianuarie sunt Cluj-Napoca, Pitesti, Targoviste, Piatra-Neamt, Targu-Mures, Drobeta Turnu Severin, Slatina, Campina, Baia Mare, Satu Mare si Oradea.

BRD Societe Generale are doar cateva pozitii deschise in momentul de fata, de analisti credite persoane juridice, cu minim 2 ani de experienta bancara in analiza financiara, manageri de produs, analisti de date sau ingineri de sistem. Volksbank face recrutari doar in Bucuresti si doar pentru cateva pozitii – ofiter de risc, asistent controller, specialist in securitatea informatiilor, asistent juridic, project manager si administrator de sistem IT.

Ofertele de angajare sunt limitate si la Bancpost. Banca recruteaza ofiteri de vanzari in Galati, Alexandria si Bucuresti, precum si specialisti in audit si project management in Capitala. Credit Europe Bank are mai multe joburi disponibile pentru Bucuresti, de la manageri de produse bancare pe retail, pana la analisti programatori.

Raiffeisen Bank recruteaza directori de agentie (in Cluj, Botosani si Baia Mare), coordonatori de vanzari directe pentru zona Banat-Crisana, dar si ofiteri de cont sau de colectare credite in Bucresti sau Timisoara.

Banca Transilvania cauta in special consilieri bancari, cu minim un an de experienta in domeniul vanzarilor, pentru  orasele Constanta, Drobeta Turnu Severin, Tulcea, Braila si alte locatii din tara. Alte pozitii disponibile in momentul de fata sunt de auditori interni, inspectori de risc, executori bancari, ofiteri de marketing si consilieri juridici pentru Cluj-Napoca, Braila, Iasi si Ploiesti.

Millennium Bank recruteaza director de agentie in Timisoara cu minim 2 ani de experienta intr-o pozitie similara sau intr-o pozitie de manager relatii cu clientii in industria bancara sau financiara. ING Bank cauta consultanti in vanzari de produse bancare catre persoane fizice si IMM-uri in toate orasele.

Angajari mai sunt si in banci precum RBS Bank Romania, Unicredit, Piraeus Bank, Carpatica, Citibank si Libra Bank.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos