Libra Internet Bank, premiata pentru sistemul de plati online LibraPay

Libra Internet Bank, premiata pentru sistemul de plati online LibraPay

Recent, in cadrul celei de a VII-a editii a Galei Premiilor eCommerce (GPeC), Libra Internet Bank a primit premiul “Best Start-Up Bank in the 3D Secure System” pentru serviciul de procesare a platilor electronice LibraPay. GPeC este unul din cele mai importante evenimente dedicate ariei comertului electronic din Romania, organizat de publicatia Link 2 eCommerce,

Recent, in cadrul celei de a VII-a editii a Galei Premiilor eCommerce (GPeC), Libra Internet Bank a primit premiul “Best Start-Up Bank in the 3D Secure System” pentru serviciul de procesare a platilor electronice LibraPay. GPeC este unul din cele mai importante evenimente dedicate ariei comertului electronic din Romania, organizat de publicatia Link 2 eCommerce, si se bucura de implicarea unui juriu format din reprezentantii mai multor companii prestigioase.

Sistemul de plati online LibraPay a fost lansat in anul 2011, primind si alte distinctii. Particularitatea care diferentiaza LibraPay de majoritatea alternativelor de pe piata romaneasca este decontarea T+0, adica durata foarte scurta a decontarii, care se realizeaza chiar si in aceeasi zi cu tranzactia. Comerciantii, dar si utilizatorii finali apreciaza acest avantaj, care ii ajuta in urgentarea circuitului financiar pentru afacerile lor.

“Proiectul LibraPay inseamna munca de echipa, eforturi sustinute si multa dedicare fata de clientii nostri. Libra Internet Bank reuseste sa isi consolideze, cu fiecare nou proiect de acest tip, pozitia ca banca orientata spre crearea de produse si servicii inovative, axate pe aplicatii online si pe noile tehnologii. Rezultatele si premiile obtinute confirma strategia Libra Internet Bank si ne incurajeaza sa continuam sa adaugam noi functionalitati, inedite pentru piata de e-commerce din Romania, intarindu-ne pozitia de trend-setter.” a declarat Emilian Bituleanu, presedintele Libra Internet Bank.

LibraPay este disponibil atat ca produs de sine statator, cat si in combinatie cu diverse facilitati, destinate unor categorii specifice de clienti.

Un exemplu il constituie produsul WebDevel, recent lansat de Libra Internet Bank , destinat companiilor din Romania active in web development (dezvoltare web, intretinere de portaluri web, inregistrare domenii, web-hosting, administrare si promovare web), care pot deveni parteneri preferati de afaceri ai bancii.

Mai exact, WebDevel le ofera firmelor de dezvoltare web o solutie inovativa, LibraPay, combinata cu o larga varietate de beneficii financiare substantiale. Prin WebDevel, compania de web development nu mai plateste – pentru site-urile e-commerce proprii – taxa de inrolare si taxa de administrare a serviciului de plati online LibraPay, primind totodata 10% comision cedat din comisionul incasat de Libra Internet Bank din rulajele LibraPay de pe site-urile companiei sau dezvoltate/gazduite pentru terti.

La randul lor, clientii dezvoltatorului web recomandati, detinatori de magazine online, carora banca le furnizeaza serviciul de procesare a platilor electronice LibraPay, beneficiaza de 55% reducere la taxa de inrolare LibraPay (fata de valoarea standard de 1000 RON) si 55% reducere la taxa administrare (fata de valoarea standard de 30 RON).

Compania de web development beneficiaza de 0% comision pentru deschiderea de cont curent si pentru activarea si administrarea serviciului Internet Banking, iar in primele 6 luni de contract nu plateste comisioane pentru administrarea lunara a contului bancar, platile in lei, in valuta si cele catre buget, atat la ghiseele bancii, cat si prin Internet Banking, si nici pentru incasari (de la clientii Libra Internet Bank sau de la clientii altor banci);

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos